Pandurii le-au servit ”una manita” celor din Mioveni !

Pandurii lui Grigoras fac spectacol total! La fel ca favoritii sai de la Barcelona, Grigoras a inceput sa le serveasca adversarilor cate o „manita”, adica 5 goluri. Pandurii au batut Mioveniul cu 5 la 1, scor record pentru gorjeni in prima liga.

Pandurii – CS Mioveni          5-1 (1-0)

Stadion Municipal Târgu Jiu, spectatori: 5.000
Pandurii: Mingote – Pleaşcă, Viera, Chiricheş, Cardoso – Voiculeţ, Pintilii, Nistor (84 Maxim) – Băcilă, Lemnaru (75 Batin), Stromajer (80 Grigoraş). Antrenor:Petre Grigoraş.
CS Mioveni: Coca – I. Voicu (51 Nilă), Săndulescu, Creţu, Neagu – Mărgăritescu, V. Gheorghe – Enache, Dică (78 Dina), Neaga (55 Roberto) – Tănasă. Antrenor: I. Stan.
Au marcat: Stromajer (36), Lemnaru (53,62), Pintilii (74-pen.), Viera (84) / Săndulescu (64).

Cartonaşe galbene: Voiculeţ (39), Cardoso (76) / I. Voicu (42), Creţu (74)
Arbitri: Emil Voicu – Eduard Ungureanu, Gero Szabo. Rezervă: Marian Balaci.

„Pandurii tiki taka” începe să devină un şablon. Luni seara elevii lui Grigoraş au spulberat Mioveniul în stil de mare campioană.

Pandurii, setaţi pe stilul Barcei !

Mare fan de tiki-taka barceloneză, Grigoraș le cere mereu elevilor săi joace fotbal iar contra Mioveniului aceștia l-au ascultat perfect. Slovenul Stromajer a deschis balul după o jumătate de oră de joc printr-o execuţie perfectă. Băcilă a ratat de puţin desprinderea iar apoi a ieşit la rampă Lemnaru. Atacantul adus de la U Cluj a înscris la foc automat o dublă, după ce a fost servit perfect de coechipieri. Tot Lemnaru a obţinut şi penaltyul transformat fără probleme de căpitanul Pintilii. Printre loviturile primite, Mioveniul a înscris golul de onoare prin Săndulesu dar tot pandurii au avut ultimul cuvânt. Ivorianul Viera a închis tabela la 5 la 1 spre deliciul celor 5 mii de spectatori prezenţi. Astfel Dică, Rică Neaga sau Tănasă au plecat umiliţi de la Tg Jiu. Grigoraş a mai bătut un record la Pandurii. Pentru prima oară de la promovarea în liga întâi, gorjenii înscriu 5 goluri într-un singur meci.

Europa, doar un vis încă

Grigoraş face treabă bună la Târgu Jiu. În mai puţin de un an de zile a transformat Pandurii dintr-o echipă mică într-una temută de toţi granzii ligii întâi. Pandurii au perforat poarta argeşenilor de 5 ori, suficient ca să urce până pe 4 în clasament, la doar un punct de ultimul loc pe podium, ocupat de CFR Cluj. Cu toate astea, elevii lui Grigoraş nu-şi fac iluzii. După doar 6 etape, Europa e departe, spun gorjenii. Cu un egal contra Stelei etapa viitoare, Pandurii ar egala recordul din 2009, 12 puncte în primele 7 etape dar au șansa să-și apere și locul 4 în detrimentul adversarilor din Ghencea.

4 era recordul de goluri al pandurilor într-un meci în liga întâi până acum, 4-0 cu Târgu Mureş şi 4-2 cu Brăneşti, ambele în sezonul trecut tot cu Grigoraş pe bancă

MĂSURĂ

”Cred că a fost o victorie absolut meritată şi mă bucur pentru evoluţia băieţilor. Veneam după o săptămână de cantonament şi era extrem de neplăcut să nu câştigăm Până începe etapa următoare rămânem pe locul 4. Va fi foarte greu, să nu ne îmbătăm cu apă rece. De abia aştept să citesc ziarele, să nu apară cumva titluri cu cupe europene. Noi ne cunoaştem măsura. E mult până departe”, a spus antrenorul Petre Grigoraş.

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: