Pandurii negociază cu 10 jucători. Deocamdată are 4 portari!

Lotul Pandurii s-a reunit pe 8 iunie la Bucureşti, unde s-au prezentat 20 de jucători, dintre care patru portari. Noutăţi nu sunt la echipa gorjeană, la Pandurii revenind însă trei jucători împrumutaţi la alte formaţii din ţară. Preşedintele executiv al Pandurii, Narcis Răducan, a declarat că este în negocieri pentru achiziţia a cinci jucători.

Din lotul prezent la primul antrenament au făcut parte: Răzvan Stanca, Pedro Mingote, Michal Gliwa, David Lazar, Bogdan Unguruşan, Bogdan Şandru, Nikola Vasiljevic, Marko Momcilovic, Constantin Grecu, Andrei Piţian, Filip Mrzljac, Paul Anton, Mihai Răduţ, Gezim Shalaj, Viorel Nicoară, Alin Buleică, Mihai Roman, Rodemis Trifu, Valentin Munteanu, Alexandru Ciucur. Din lot face parte şi Erico da Silva care este aşteptat în zilele următoare să se alăture lotului pentru deplasarea în cantonament. Acesta a fost accidentat în partea a doua a sezonului trecut, el lipsind întregul retur, la fel ca şi Marian Pleaşcă care se află acum la final de contract cu Pandurii.

Jucătorii care au fost împrumutaţi în sezonul recent încheiat şi care au revenit acum la echipă sunt: David Lazar – de la FC Botoşani, Valentin Munteanu – de la FC Academica Argeş şi Alexandru Ciucur – de la CSMS Iaşi. Narcis Răducan, noul preşedinte al CS Pandurii, spune că negociază cu zece jucători pentru a cumpăra cinci. Printre ei Pintilii şi Nistor. „Trebuie aduşi în tip record jucători de calitate, estimez că trebuie aduşi peste 5-6 jucători. Aceasta este prioritatea nr. 1 în aceste zile, a mea şi a lui Edi. Negociez cu vreo 10 în acest moment, sunt jucători care au atins anumite performanţe, unii au fost şi la echipa naţională. Vor veni peste 5 jucători, avem şi planuri de rezervă. trebuie să ne mişcăm repede. Ne dorim să-i păstrăm pe Pintilii şi Nistor, dar nu e simplu deloc şi atunci am vrea să luăm jucători de o valoare apropiată“.

„Obiectivul nostru este acela de a ne clasa în primele 6 locuri“.  

Narcis Răducan, preşedinte executiv Pandurii

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: