Pandurii pregătesc atent jocul cu Sportul Studenţesc

Fotbaliştii de la Pandurii au reluat de aseară pregătirea la Târgu Jiu în vederea partidei programate sâmbătă cu Sportul Studenţesc. Pentru echipa gorjeană acest meci este considerat foarte important, prin prisma poziţiei ocupate dar şi a faptului că întâlnesc o formaţie apropiată ca valoare iar rezultatul direct este foarte important.

După stagiul din Antalya nu s-a decis încă dacă se va renunţa la vreunul dintre jucătorii din lot, preşedintele Eugen Pîrvulescu precizând doar că este posibil ca unii jucători să meargă la echipa a doua: „Urmează să discutăm cu antrenorul dar cu siguranţă nu vor mai pleca jucători de la Pandurii până la finalul turului. E posibil să mai meargă la echipa a doua dar vom analiza situaţia împreună şi vom lua o decizie”.  În ceea ce priveşte meciul cu Sportul programat la finalul acestei săptămâni, preşedintele Pîrvulescu consideră că meciul este unul dintre cele mai importante: „Sper să obţinem victoria pentru că avem neapărat nevoie de puncte, suntem la minus nouă în clasamentul adevărului şi ne apropiem de finalul turului şi nu avem voie să facem paşi greşiţi. Mai ales că am schimbat conducerea tehnică şi toată lumea vrea acum să debutăm cu o victorie în această partidă”.

Temelescu, mulţumit de Grigoraş

Şi managerul general al Pandurilor, Viorel Temelescu, consideră meciul important apreciind că echipa este într-o creştere de formă după schimbările recente de la nivelul băncii tehnice şi de la nivelul echipei. Totuşi oficialul este reţinut în ceea ce priveşte aprecierile după turneul din Turcia, considerând că un aspect pozitiv este dorinţa jucătorilor de a prinde un loc în primul unsprezece: „Nu trebuie să aşteptăm minuni la o săptămână de la venirea lui Grigoraş, dar un lucru bun care s-a întâmplat în acest turneu este faptul că am sesizat o altă dorinţă jucătorilor asta şi datorită faptul că Grigoraş a încercat să unească cele două loturi. Plăcut a fost faptul că s-a axat pe faza ofensivă şi fazele fixe. Lucru care s-a şi văzut în amicale, două din goluri fiind înscrise din faze fixe. Surprize plăcute au fost Maksumic şi Vranjkovic, dar se vede că cei doi nu au pregătirea necesară, dar au dorinţă de a juca”. Vicepreşedintele USMO a apreciat şi revenirea în primul unsprezece a lui Chibulcutean, fostul căpitan având unele probleme din cauza lipsei de meciuri oficiale: „Lui Chibulcutean îi mai trebuie meciuri, s-a mişcat bine, a făcut cuplu cu Maksumic, dar îi mai trebuie jocuri pentru a reveni la forma pe care o ştim”. Oficialul a apreciat şi atacul echipei cu toate că acolo echipa a suferit o pierdere importantă: „În atac arătăm mult mai frumos şi o să vedeţi asta cu Sportul. A crescut media de înălţime şi asta e bine chiar dacă nici Grigoraş nu ştie care va fi primul 11”.

De ieri s-au alăturat lotului Viera şi Chiricheş care au revenit la antrenamente după ce au fost convocaţi la echipele naţionale pe perioada de întrerupere a campionatului. 

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: