Pandurii, primul meci în play-off

Pandurii dispută luni primul meci al său din play-off, pe terenul ASA Târgu Mureş. Un meci deschis oricărui rezultat, după cum l-a caracterizat antrenorul Edi Iordănescu. Pentru meciurile care vor urma pe teren propriu, clubul Pandurii a pus în vânzare abonamente.

Antrenorul Edi Iordănescu se aşteaptă la un meci greu la Mureş. „Ne aşteaptă un meci destul de greu la Mureş, un adversar pe care îl ştim, un adversar pe care l-am învins de două ori şi nu ne va fi uşor să-i învingem încă o dată. ASA va fi un adversar motivat, determinat, aproape că le-am produs o neplăcere fiind la un pas să rateze play-off-ul. Au jucători maturi, valoroşi şi care ştiu să gestioneze momentele de joc, ne aşteptăm la un meci deschis oricărui rezultat. Încercăm să scoatem cât mai mult de la acest joc şi de la fiecare", a declarat Edi Iordănescu.

Meciul ASA Târgu Mureș - Pandurii Târgu Jiu se va disputa luni, 7 martie, începând cu ora 20,30, pe Stadionul Trans-Sil din Târgu Mureş.

 Abonamente pentru fani

Clubul Pandurii Târgu Jiu va pune în vânzare abonamente pentru meciurile de pe teren propriu care vor fi programate în play-off pe Stadionul Municipal din Severin. Preţul la care spectatorii vor putea urmări toate cele cinci partide de pe terenul de la Severin va fi mai mic decât preţul achitat pentru cinci bilete în sectorul dorit, suporterii putând urmări cinci meciuri la preţ de patru. Astfel, se vor putea procura abonamente pentru play-off începând de la 40 de lei la peluze şi până la 160 de lei la Tribuna 0,
Abonamentele se pun în vânzare începând de marţi, 8 martie până vineri 11 martie, între orele 14.00-18.00, la casa de bilete a stadionului din Severin.

Vizualizări: 498

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: