Pandurii revin pe propriul teren încă din startul sezonului

Răsturnare de situaţie în cazul revenirii pandurilor la Târgu Jiu! Bossul Condescu nu mai vrea ca echipa să joace vreun meci la Severin, ci să înceapă sezonul chiar pe propriul teren. Primarul Cârciumaru a strâmbat din nas iniţial dar a fost convins de Condescu să urgenteze lucrările. Până la meciul cu Braşov mai sunt însă doar 16 zile.

Deşi până ieri susţinea că Pandurii vor reveni la Târgu Jiu la meciul cu CFR Cluj de pe 20 august, Condescu s-a răzgândit peste noapte!

Ordin!

Pandurului şef îi place cum a crescut iarba pe Municipal şi ieri a venit hotărât cu un nou termen. „Trebuie să urgentăm lucrările! La sfârşitul lui iulie vreau să jucăm aici cu Braşovul!”, a ordonat ferm Condescu. Primarul Cârciumaru s-a opus iniţial, dar s-a lăsat convins până la urmă de idee. „Este cam din scurt, dar sunt ceva probleme relaţia de colaborare cu cei din Severin. Avem experienţă şi ştim să ne mobilizăm în momentele grele. Am pus la punct o bază sportivă într-un timp scurt atunci când am promovat, sigur în cele trei săptămâni vom rezolva totul, iar baza sportivă să fie în regulă la meciul cu Braşov”, spune edilul şef.

Mai e de lucru !

Până la ora meciului cu Braşov mai sunt însă foarte multe de pus la punct. Vestiarele trebuie terminate în timp record şi turnicheţii instalaţi. „O să discutăm cu constructorul să urgenteze lucrările la vestiare, facem tot ceea ce este posibil. Se poate juca primul meci şi fără ca pista să fie finalizată. Vom convoca societatea Edilitara pe un program de reparaţii şi igienizări pentru toată baza sportivă. Ne mobilizăm aşa că sigur meciul cu Braşovul se va juca la Târgu Jiu” zice convins Cârciumaru.

Stadiul lucrărilor:

-gazonul e gata în proporţie de 95 la sută, pe porţiunile „chele” fiind pus îngrăşământ pentru ca iarba să arate perfect

-la vestiare se lucrează de zor. Muncitorii trudesc din greu pentru ca vestiarul gazdelor să fie gata până la revenirea pandurilor din Austria. Cel al oaspeţilor va fi pus la punct săptămâna viitoare.

-turnicheţii nu sunt încă funcţionali

-la pista de atletism abia s-a început munca şi va deveni funcţională cel mai probabil în septembrie

9 luni – atât au trecut de la ultimul meci al pandurilor la Târgu Jiu (se întâmpla în octombrie anul trecut, 1-0 cu Sportul)

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: