Pandurii s-ar bucura de amânarea returului

Subiectul care dă bătăi de cap şefilor echipelor din prima ligă e data exactă la care se va relua campionatul. Amânată deja cu o săptămână, reluarea acestui sezon s-ar mai putea amâna din nou dacă vremea nu va permite jucarea meciurilor pe 25 februarie. Deja mai multe formaţii din Liga I şi-au mai prelungit cu o săptămână stagiul de pregătire în Turcia pentru că nu vor să revină să se pregătească pe terenuri îngheţate.

Antrenorul echipei Pandurii crede că reluarea campionatului se va mai amâna cu o săptămână. Petre Grigoraş consideră că în timpul rămas până la reluarea campionatului şi cu o eventuală săptămână de amânare, jucătorii care au avut probleme medicale în stagiul de la Belek îşi vor putea reveni complet şi vor fi la zi cu pregătirea: „Mai sunt încă trei săptămâni de pregătire cel puţin, dacă nu cumva se mai amână campionatul după cum sunt unele previziuni. Unii prezicători ne spun că s-ar putea să se mai amâne încă o săptămână. Şi din punctul acesta de vedere nu-mi fac probleme că accidentaţii nu îşi vor reveni şi nu vor putea juca”.

Grigoraş nu vrea să joace pe terenuri îngheţate

Antrenorul pandurilor nu solicită direct o amânare, dar apreciază că aceasta ar fi benefică pentru că nimeni nu doreşte să joace pe terenuri necorespunzătoare: „E greu să spun eu dacă e bine să se mai amâne sau nu, dar totdeauna am fost de părere că fotbalul trebuie să se joace pe terenuri bune. Dacă cei de la Ligă sau Federaţie vor considera că e bine să amâne eu nu am nimic împotrivă. Decât să joci pe un teren îngheţat sau pe terenuri grele, mai bine mai jucăm încă o intermediară atunci când terenurile vor fi bune”.

Pandurii au în retur la dispoziţie un teren foarte bun, cel de la Severin, şi nu ar avea de ce să îşi facă probleme, dar sunt terenuri în ţară pe care o ninsoare căzută în apropierea reluării competiţiei le-ar afecta serios. Meteorologii prevăd o încălzire a vremii doar pentru câteva zile, din data de 16 februarie ninsorile urmând să revină în România.

Pandurii a programat pentru săptămâna viitoare un nou stagiu de pregătire, la Herculane, dar dacă se va amâna reluarea campionatului conducerea clubului ia în calcul posibilitatea de a trimite din nou echipa în Antalya, mai ales că preţurile practicate acum la hotelurile din staţiunile de la ţărmul Mediteranei sunt mult sub preţurile hotelurilor din România.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: