Pandurii s-au impus în amicalul cu Minerul Lupeni

Pandurii Târgu Jiu s-a impus aseară cu scorul de 4-0 în meciul amical susţinut în compania formaţiei de liga a II-a Minerul Lupeni. Partida s-a disputat pe Stadionul Municipal şi a atras câteva sute de spectatori dornici să vadă la lucru noile achiziţii. Printre cei care au evoluat la Pandurii la acest meci s-au numărat şi trei jucători sosiţi abia ieri la proba la Pandurii, Huvos, Şeran şi Ionescu, toţi cei trei fiind trimişi pe teren în partea a doua a jocului cu Minerul Lupeni.

În prima parte ba meciului dintre Pandurii şi Minerul Lupeni, antrenorul Marius Baciu a trimis pe teren următoarea echipă: Mingote -  Popete, Rusu, Chibulcutean, Cardoso – Pleaşcă, Vezan, Nalaţi, Orac – Stromajer, Fertea. După pauză cea mai mare parte a jucătorilor care au evoluat în prima repriză au părăsit terenul, intrând şi Lazar, Claudiu Ionescu, Grecu, Găman, Tătaru, Şeran, Ionuţ Constantin, Militaru, Sancira, Huvos şi Arrita. Scorul final al partidei a fost de 4-0, până la pauză marcatorii fiind Rusu în minutul 2 şi Nalaţi în minutul 43, după pauză reuşind să înscrie şi Găman şi Sancira în minutele 65 şi 76.

Huvos, Şeran şi Claudiu Ionescu, testaţi de Pandurii

La antrenamentele echipei Pandurii s-au prezentat ieri încă trei jucători, mijlocaşul brazilianul Vitor Huvos, Andrei Şeran şi Claudiu Ionescu. Cei trei jucători au fost testaţi deja aseară la meciul amical susţinut de Pandurii în compania formaţiei Minerul Lupeni. „Andrei Şeran a venit şi el la antrenamentele noastre. Este un fundaş central care a jucat ultima perioadă în Rusia, în liga a II-a. În România a mai jucat la FCM Târgovişte, CS Otopeni şi la Forex Braşov după care, la 21 de ani a plecat în Rusia. Este un jucător interesant pe care îl ştiu. Claudiu Ionescu de la Mioveni a purtat discuţii cu cei din conducerea clubului, dar vreau să-l văd şi eu. Toţi sunt la probe!”  În ceea ce-l priveşte pe Ionescu preşedintele executiv al clubului Pandurii a precizat că s-a ajuns la un acord cu Dacia Mioveni în vederea unui transfer. „Rămâne ca şi antrenorul Marius Baciu să îl vadă la meciuri şi să vedem dacă îşi va da acordul pentru transferul său. În ceea ce priveşte clubul din Mioveni nu vor fi probleme pentru a perfecta acest transfer”, a precizat preşedintele Eugen Pîrvulescu. Tehnicianul gorjenilor a explicat că vrea ca după cele două meciuri amicale programate în aceste ziler să definitiveze lotul pentru cantonamentul din Austria care va include 26 de jucători: „După aceste două jocuri, până joi sau  poate vineri, vom definitiva lotul pentru cantonamentul din Austria. După ce ne vom întoarce din Austria vom putea spune însă clar pe ce ne putem baza în noul sezon şi vom încerca să punem la punct tot ceea ce vrem. Încet, încet speră că echipa va arăta aşa cum vreau eu. E mult de muncă, dar avem jucători buni şi asta îmi dă speranţe că sunt receptibili şi putem să facem ceva”. Pandurii vor juca în această seară un meci amical cu Minerul Lupeni şi mâine seară cu Minerul Mătăsari, urmând ca duminică sera echipa să susţină ultimul amical în ţară, la Arad, cu ACU Arad.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: