Pandurii s-au impus în primul amical din Austria

Pandurii Târgu Jiu – Austria Karnten II 5-1 (3-0)Au inscris : 1-0: Raskovic, 2-0: Stromajer, 3-0: Stângă, 4-0: Arrieta, 5-0: Nalaţi;

Pregătirea echipei Pandurii în cantonamentul din Austria a continuat ieri cu un alt meci amical susţinut în compania echipei a doua a celor de la Austria Karten. Jocul s-a disputat pe un teren situat la 36 de kilometri de locul de cantonament al celor de la Pandurii, acolo unde formaţia de liga a treia se află în cantonament. Pandurii s-au impus lejer cu scorul de 5-1, Sorin Cârţu încercând să se edifice asupra atacantului sârb Vladimir Ribic şi folosindu-l şi pe acesta o repriză. Din păcate la acest meci al doilea sârb aflat în probe, Marko Basara, a suferit o ruptură musculară şi va rata pregătirea din Austria. 


Primul joc amical pe care Pandurii l-au susţinut în acest stagiu de pregătire în Austria s-a încheiat cu o nouă victorie pentru Pandurii, scor 5-1. Adversarul a fost unul din ligile inferioare ale Austriei, echipa a doua a celor de la Austria Karnten, marcatorii echipei gorjene fiind Raskovic, Stromajer, Stângă, Arrieta şi Nalaţi din penalti.  
Jocul s-a disputat în apropiere de cantonamentul echipei Pandurii, la 36 de kilometri de locul de cantonament. Pandurii s-au impus lejer în faţa echipei Austria Karnten II dominând jocul pe toată durata partidei. Sorin Cârţu a folosit două echipe diferite în cele două reprize încercând să alcătuiască două echipe echilibrate. În prima parte a jocului au evoluat Stanca – Popete, Chibulcutean, Martin, Grecu – Hidişan, Stângă, Păcurar, Vasilache – Stromajer, Raskovic iar în partea a doua a meciului au jucat Livşit – Rusu, Kutlacic, Rada, Cardoso – Basara, Nalaţi, Murgan, Luţu – Arrieta, Ribic. În partea a doua a meciului a fost trimis pe teren şi Dedu care l-a înlocuit pe Basara, accidentat pe finalul jocului. Acesta este suspectat de ruptură musculară, fiind posibil să nu se mai poată pregăti cu echipa. N-au jucat la acest meci Tilincă, Tremonti, Diaconu şi Mingote. „A fost o primă partidă mai lejeră din acest turneu pentru că Sorin şi-a dorit o partidă cu o echipă mai uşoară, de aceea a şi ales o echipă de liga a treia. Sorin a folosit două echipe echilibrate şi până la urmă scorul a fost favorabil nouă” a declarat managerul general al clubului gorjean, Viorel Temelescu. 

S-a rupt sârbul Basara

Jucătorul sârb Marko Basara a acuzat o contractură în timpul meciului cu Austria Karnten, fiind imediat scos de pe teren şi acordându-i-se îngrijiri medicale. Medicul echipi suspectează că ar fi vorba de o ruptură musculară şi l-a oprit pe mijlocaş de la antrenamente urmând să fie trimis în Serbia pentru analize şi tratament. 


Pandurii joacă azi cu Dynamo Ceske Budejovice 

Următorul meci amical din stagiul din Austria al echipei Pandurii este programat azi, de la ora 17:00, ora Austriei, 18:00 ora României, adversarul fiind echipa de primă ligă din Cehia, Dynamo Ceske Budejovice. Meciul se va juca la Oberdrauburg, pe un teren situat la 77 de kilometri de locaţia unde este cantonată echipa. Pandurii au susţinut până acum trei jocuri de verificare de la reluarea pregătirii, obţinând tot atâtea victorii. 





Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: