Pandurii se luptă cu Vaslui şi Dinamo pentru locul 4

Pandurii a câştigat meciul cu Dinamo, Vasluiul cu Timişoara, astfel că lupta pentru locul 4 este şi mai încinsă. Dinamo şi Vaslui au câte 39 de puncte în clasament şi sunt în faţa Pandurii cu un singur punct.

Preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pîrvulescu, prevede o luptă foarte dură pentru locul 4 până la finele sezonului. „Deocamdată, privind clasamentul, cred că e destul de greu pentru restul echipelor să mai prindă locul 4. E o cursă în trei, Dinamo, Vaslui şi Pandurii Târgu Jiu", e de părere Pîrvulescu. Dar deocamdată urmează meciul cu CFR Cluj. "Cu siguranţă nu ne va fi uşor, mie sincer mi-a plăcut jocul CFR-ului în meciul cu U Cluj, mai ales în repriza a doua, au avut şi neşansă. Ne aşteaptă o partidă foarte, foarte importantă, nu va fi uşor, dar jucăm cu al 12-lea jucător alături de noi, publicul din Tg-Jiu”, mai spune Eugen Pîrvulescu.

Elevii lui Pustai au prins curaj după victoria cu Dinamo şi sunt convinşi că îşi pot îndeplini obiectivul. „Începem şi noi să ne recăpătăm moralul pentru că după primele etape nu-l aveam prea bun. Cu această victorie la Dinamo, pot să spun că este un nou început pentru noi. Sperăm să facem punctele de care avem nevoie pentru a termina pe locul 4. Sperăm ca Dinamo şi Vaslui să facă cât mai puţine puncte pentru că momentan sunt în faţa noastră şi avem nevoie ca ei să nu câştige, iar noi să câştigăm pentru a ne califica în Europa”, spune mijlocaşul pandurilor, Alin Buleică.

Dar important e şi meciul de sâmbătă de la 21.30 cu CFR. „Nu mai câştigasem cam demult, a fost o victorie binevenită pentru noi la Dinamo împotriva unei echipei bune, acum privim înainte. Cu CFR Cluj va fi la fel ca cel cu Dinamo, la fel ca şi cu celelalte echipe, un meci greu, dar jucăm acasă şi trebuie să păstrăm cele 3 puncte aici. Problemele lor sunt ale lor, noi trebuie să ne vedem de obiectivul nostru, trebuie să câştigăm ca să-l atingem. Ambele echipe, şi Vaslui şi Dinamo, sunt aproape de noi, va fi o parte a doua a returului grea, ne vom juca şansa până la final”, spune olandezul Nicandro Breeveld.

Vizualizări: 161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: