Pandurii şi Oţelul, împreună la pregătire la Poiana Braşov

Pandurii şi Oţelul împart de sâmbătă acelaşi hotel de la Poiana Braşov, Piatra Mare, şi acelaşi teren de antrenament, stadionul Carpaţi din apropierea pârtiei Bradul. Cele două echipe vor fi adversare în primul meci oficial din campionat din acest an, Pandurii – Oţelul fiind meciul amânat din decembrie. De mâine va sosi la Poiana Braşov şi o altă echipă fruntaşă din Liga I, FC Vaslui.

Pandurii au deja trei zile avans de cantonament faţă de elevii lui Dorinel Munteanu şi au avut deja timp să se familiarizeze cu traseele montane din Masivul Postăvarul. Gălăţenii cunosc însă foarte bine aceste trasee pe care s-au pregătit an de an, chiar din perioada în care antrenor principal era Petre Grigoraş. Tehnicianul gorjenilor a dat mereu ca exemplu fosta sa echipă care a reuşit în campionat şi acum vrea să aplice modelul de pregătire folosit la Oţelul şi La Pandurii. Oţelarii au avantajul de a nu fi făcut multe transferuri în această iarnă şi se pot baza pe o omogenitate a lotului pentru retur, fapt pe care Pandurii nu pot conta fiindcă s-au despărţit de foarte mulţi jucători şi au cooptat în lot foarte mulţi tineri. Cele două echipe împart la Hotel Piatra Mare piscina şi sala de forţă, iar antrenamentele vor fi programate la ore diferite dar pe acelaşi teren al Stadionului Carpaţi, singurul aflat în zonă, teren pe care de mâine se vor antrena şi cei de la FC Vaslui. Terenul este însă din ce în ce mai rar folosit pentru că preferatele tehnicienilor care îşi duc echipele la Pioana Braşov sunt pantele din apropierea staţiunii, acum fotbaliştii având avantajul că nu e zăpadă în zonă şi temperaturile au ajuns la peste 10 grade.

După trei zile cu antrenamente fizice mai intense ieri Pandurii au efectuat un singur antrenament, după amiaza primind liber şi având program la alegere, o parte preferând să se odihnească în camere iar alţii să viziteze staţiunea. Antrenamentul de ieri a fost unul fizic şi a fost supervizat de preparatorul fizic Gheorghe Avram care a precizat că este posibil ca fotbaliştii să vadă şi mingea în acest stagiu. Acesta a mai spus că nu sunt jucători cu probleme medicale după vizita medicală. Până acum nici unul dintre „panduri” nu a lipsit de la pregătire, toţi jucătorii, inclusiv cei tineri antrenându-se conform programului.

Vizualizări: 85

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: