Pandurii sunt gata de luptă !

Gata cu aşteptarea, e momentul ca fotbalul să revină! Pandurii deschid balul în liga întâi în meciul din această seară de la Braşov. Grigoraş se teme de stegarii care au mers ceas în amicale şi s-ar mulţumi şi cu un egal sub Tâmpa.

FC Braşov – Pandurii, DigiSport, astăzi ora 18

Braşov: Felgueiras – Ciupe, Diogo Silva, C. Munteanu, Ionescu – Viveiros, M. Alonso, Distefano – Udoji, Moutinho, Ilijoski. Antrenor: Marius Şumudică

Pandurii: Mingote – Unguruşan, Viera, Cardoso, Vlad – Voiculeţ, Pintilii, Nistor – Maxim, Lemnaru, Batin. Antrenor: Petre Grigoraş.

Stegarii sunt greu de ucis !

Vremea amicalelor a trecut, începe fotbalul serios. Meciul dintre Braşov şi Pandurii va deschide returul ligii întâi. Cele două echipe s-au descurcat diferit în teste. În timp ce Pandurii au scârţâit şi au pierdut 5 din cele 11 meciuri, braşovenii lui Şumudică au rămas invincibili în amicale. Practic Braşovul nu a pierdut de 10 meciuri de la sosirea lui Şumi, 3 oficiale şi 7 amicale. Şumudică a schimbat în bine echipa din Braşov iar Grigoraş ştie că va avea misiune grea sub Tâmpa. „După meciurile de pregătire se pare că s-au întărit pentru că nu au pierdut niciun joc. Au făcut doar două egaluri, în rest au câştigat şi nu cu adversari slabi. Au fost adversari destul de puternici şi au avut rezultate bune, în fiecare meci au înscris 1,2,3 goluri. E o echipă incomodă, o echipă cu care am avut întotdeauna meciuri extrem de grele. De când am venit eu la Târgu Jiu am câştigat în minutul 92 anul trecut, în tur am câştigat greu, în cupă şi cu doi oameni mai mult ne-am chinuit până la penaltiuri, noroc că ei nu au ştiut că terenul nostru e puţin mai moale şi au dat vreo trei peste poartă”, rememorează Grigoraş. „Este un meci de trei puncte pe care trebuie să-l câştigăm, indiferent de starea gazonului. Îmi doresc, din tot sufletul, ca la meciul cu Pandurii suporterii să vină în număr cât mai mare, chiar dacă vor fi temperaturi scăzute la ora jocului. Cu siguranţă, dacă vom câştiga meciul cu Pandurii vom fi mai liniştiţi”, spune şi Şumudică înaintea confruntării de azi.

Şi egalul ar fi bun

Braşovul pare să fie favorita acestui joc, atât datorită formei bune din pre-sezon cât şi faptului că joacă pe teren propriu. Grigoraş simte că echipa sa are nevoie de timp pentru a funcţiona la turaţie bună şi stabileşte un obiectiv ferm pentru meciul cu stegarii. „E un meci foarte greu, extrem de delicat şi sincer, ştiţi că nu-mi plac jumătăţile de măsură, dar dacă vom pleca neînvinşi de acolo ar fi perfect pentru startul returului. Eu, din declaraţiile antrenorului nu am văzut că evitarea retrogradării ar fi obiectivul lor. Am văzut că vrea o clasare cât mai sus, în primele zece. Nu ne luăm după ce spun unii sau alţii, ne luăm după ce spun cei care antrenează”, a menţionat Grigoraş.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: