Pandurii Târgu Jiu - Oţelul Galaţi, scor 1-0 în ultima etapă a Ligii

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a câştigat, miercuri, cu scorul de 1-0 (1-0) partida disputată pe teren propriu în faţa echipei Oţelul Galaţi, contând pentru etapa a XXXIV-a, ultima, a Ligii I.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Ciprian Vasilache, în minutul 4, din penalti.

Tilinică a scăpat spre poarta oaspeţilor şi a fost faultat în care de portarul Kolev în poziţie de ultim apărator, iar arbitrul Cristian Balaj a dictat lovitură de pedeapsă, transformată de Vasilache. La faza penaltiului, oaspeţii au protestat vehement după ce Balaj i-a acordat cartonaş galben şi nu roşu cum ar fi dorit oficialii clubului gazdă. De partea cealaltă, antrenorul Petre Grigoraş a intenţionat să îşi retragă echipa de pe teren din cauză că a considerat că s-a acordat uşor penalti. Jucătorii de la Oţelul au venit la marginea terenului, chemaţi de antrenor, dar acesta a fost scos de pe teren de arbitrul de rezervă Teodora Albon. La rândul său, Sorin Cârţu a pătruns imediat pe teren unde a cerut eliminarea antrenorului Petre Grigoraş. Arbitrul Cristian Balaj i-a chemat pe cei doi tehnicieni la marginea terenului pentru a-i calma.

În minutul 72, portarul Kolev l-a faultat pe Arrieta în careu şi arbitrul Cristian Balaj a dictat penalty şi l-a eliminat pe portarul echipei gălăţene. Grigoraş l-a scos pe Gado din teren şi l-a introdus pe Gribauskas, care a reuşit să apere lovitura de pedeapsă, executată de Vasilache.

În minutul 10, arbitrul Balaj a dictat penalti pentru oaspeţi, după ce Paraschiv a fost faultat la marginea careului de Martinovic care a primit cartonaşul galben. Penaltiul a fost executat de Bourceanu dar portarul Stanca a respins în corner.

Pandurii: 1. R. Stanca - 6. Cardoso, 4. Chibulcutean, 18. Martinovic, 14. Popete - 60. Stancu, 10. Vasilache (11. Luţu '83), 21. Stângă, 29. Grecu - 23. Raskovici (33. Arrieta '64), 9. Tilincă (20. Pârvu '53). Antrenor Sorin Cârţu.

Oţelul: 12. Kolev - 3. Râpă, 16. Sârghi, 31. Jelev, 14. S. Ilie - 5. Bourceanu, 28. Giurgiu - 11. Gado (1. Gribauskas '72), 15. Ibeh, 23. Sălăgean - 10. G. Paraschiv. Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: Martinovic '9 / Kolev '3, S. Ilie '42, Jelev '45.

Cartonaş roşu: Kolev '73

Arbitri: Cristian Balaj (central) - Cristian Nica, Aurel Oniţă (asistenţi) - Teodora Albon (rezervă).

Observatori: Ioan Igna, Hacic Garabet.

Vizualizări: 198

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: