Pandurii Târgu Jiu a ieşit din zona retrogradării

Pandurii Târgu Jiu a câştigat primul meci din acest sezon şi a ieşit, deocamdată, din zona retrogradării, fiind în zona de mijloc a clasamentului. Pandurii a învins Gaz Metan Mediaş cu scorul de 2-0. Marcatorii au fost Buleică și Matulevicius.

Pandurii a învins pentru prima dată în acest sezon, în tribune fiind şi fostul antrenor Cristi Pustai şi fostul preşedinte executiv Eugen Pîrvulescu. Buleică a deschis scorul în minutul 35 şi Matulevicius a înscris în minutul 88. Gazdele au dominat jocul, dar gorjenii s-au apărat bine şi le-au dat puţine şanse ardelenilor. Antrenorul Petre Grigoraş a declarat, după meci, că meciul nu a fost „grozav“, dar că victoria este importantă. "A venit şi timpul nostru, deoarece a trecut mult timp în care nu am arătat nimic şi rezultatele au fost dezamăgitoare. Nici azi nu am făcut un meci grozav. Am început ezitant, dar în partea a doua am reuşit să controlăm jocul. Este foarte importantă victoria, suntem bucuroşi cu toţii“, a declarat tehnicianul. Grigoraş a mai spus că victoria cu Mediaş îi dă speranţe pentru meciurile cu Petrolul şi Astra. „Acest succes ne dă moral pentru meciurile următoare, mai ales că după pauză avem jocuri infernale cu Petrolul şi Astra, echipe care ne-au reprezentat în cupele europene“.

Grigoraş mai spune că nu se teme de o eventuală demitere, vehiculată a fi făcută în cazul unui eşec cu Mediaş. „Nu sunt copil să îmi mai fie teamă despre o posibilă demitere a mea. Nu mă interesează altceva decât să scot tot ce este mai bun din elevii mei.  Nu este convenabil să vezi că echipa mai are puţin şi cade din clasament, dar sper ca după acest meci să revenim. Sunt convins că elevii mei au puterea de a face acest lucru", a spus Grigoraş la Look TV.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: