Pandurii Târgu Jiu a încheiat stagiul de pregătire

Pandurii Târgu Jiu a încheiat stagiul de pregătire pe care formaţia antrenată de Adrian Bogoi l-a susţinut  în localitate, în această perioadă fiind programate şi două meciuri amicale. După prima parte a pregătirii lotul echipei din Târgu Jiu nu s-a îmbunătăţit substanţial, renunţându-se la majoritatea jucătorilor aflaţi în probe.

Pandurii a încheiat sâmbătă cantonamentul de pregătire centralizată de aproximativ două săptămâni pe care gorjenii  l-au efectuat la baza proprie de antrenament. Pe lângă jucătorii din lotul care a evoluat sezonul  trecut, Bogoi a mai testat în prima săptămână o serie de juniori ai clubului, pe marea majoritate păstrându-i în continuare la antrenamente. La finalul primei săptămâni de cantonament Pandurii a susţinut un meci amical cu FC Hermannstadt, scor 4-1 pentru echipa din Liga 1, iar la mijlocul celei de-a doua părţi a pregătirii  a avut loc un alt joc de verificare, la Târgu Jiu, cu Tractorul Cetate, scor 1-2.

În cea de-a doua săptămână s-au alăturat lotului  echipei Pandurii 11 jucători aflaţi tot în probe, din care antrenorul a precizat că a păstrat doar trei fotbalişti pentru a-i mai urmări la viitoarele meciuri de verificare. Tehnicianul pandurilor a discutat pentru un meci amical cu Gilortul Târgu Cărbuneşti, iar ultimul amical este deja programat cu o săptămână înainte de începerea noului sezon, cu CS Mioveni.

Luni a fost ultima zi de înscriere în noul sezon din Liga 2 a echipelor din acest eşalon, cluburile din eşalonul secund fiind solicitate să completeze și să depună la FRF cererea oficială de înscriere în competiție pe care Pandurii a depus-o în termenul stabilit. Începând cu acest sezon, FRF a anunţat cluburile participante în competiţia Liga 2 că trebuie să demonstreze că, până la termenul limită de depunere a cererii de înscriere, au depus în conturile precizate de serviciul financiar al FRF, cu titlul de garanție financiară, suma de 50.000 lei. Garanția financiară va fi returnată cluburilor participante în competiţia Liga 2 Casa Pariurilor la data de 15 mai a anului următor celui în care a avut loc depunerea.

Vizualizări: 839

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: