Pandurii, victorie la U Cluj. Visează din nou la Europa!

Pandurii propune un nou nume interesant pentru Liga I. Andrei Şendroiu e golgheterul la juniori şi a fost decisiv în meciul de pe Cluj Arena. Pandurii se întorc de la Cluj cu 3 puncte şi cu locul 7 în clasament.

Universitatea Cluj: Veselovsky – Neag, Ninu, Abrudan, Gercaliu - Lungu, Bucşă (cpt.) - Boutadjine, Cristocea, Borza – Lemnaru

Antrenor: Mihai Teja

Rezerve: Niculescu - Szilagyi, I. Rada II, R. Greu, Kovacs, Sauvadet, Boboc

Pandurii: Stanca - Breeveld, Paraskevas, Erico, Unguruşan (cpt) - Elton da Silva, Nistor – Buleică, Dos Santos, Distefano – Shamsin

Antrenor: Petre Grigoraş

Rezerve: Gliwa - Mamele, C.Cristea, Predescu, Bîrlan, Negrescu, Şendroiu

Arbitri: Marius Bocăleală. Asistenţi: Gabriel Bârjac şi Adrian Popescu

Juniorul Şendroiu, o surpriză

În afară de ratarea lui Abrudan, gorjenii au dominat în totalitate primul act. Shamsin, Erico, Nistor, Dos Santos au semnat ocazii importante, iar Elton da Silva a lovit bara!

Golul avea să vină în startul actului secund. Andrei Şendroiu a urcat periculos în careu şi centrarea sa a intrat în porta clujenilor, după ce a fost deviată de Abrudan. De notat că tânărul puşti al gorjenilor a debutat ieri în Liga I, este golgheterul echipei de juniori şi îşi dă BAC-ul la vară. Clujenii au căzut de tot şi au încasat al doilea gol repede, de la Dos Santos. Peste un minut Kovacs a avut şansa să o readucă pe “U” în joc, însă Stanca a fost la post.

Fără Lemnaru, ieşit accidentat în primul act, clujenii au părut că aşteaptă finalul partidei pentru a desface şampania că s-au salvat de la retrogradare. Prelungirile au mai adus un nou gol, tot în poarta clujenilor, reuşit de Erico. Şi Pandurii ar putea desface în curând şampania. Trupa lui Grigoraş poate prinde preliminariile Europa League, dacă şi CFR intră în insolvenţă, după Dinamo.
EVALUARE

Meciul a fost important pentru Grigoraș, care a hotărât cine va pleca de la echipă și pe ce jucători se poate baza și în sezonul viitor.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: