Pandurii, victorie spectaculoasă la CFR Cluj

Pandurii au venit cu trei puncte de la Cluj, unde au învins duminică echipa CFR din localitate cu 4-0, într-un meci cu multe ratări.

Primul gol a fost marcat de pandurul Mihai Roman în min. 2, când Momcilovic a centrat în careu şi Mihai Roman din cădere a împins mingea în plasa porţii lui Amadio. În min. 24, elevii lui Edward Iordănescu au trecut pe lângă majorarea scorului. Roman a şutat de la marginea careului, Amadio a respins în faţă, de unde Nicoară a reluat, mingea a trecut pe sub portar şi din acesta a deviat în bară, după care pericolul a fost îndepărtat de Camora care a respins pe spate de pe linia porţii.

Norocul a venit în minutul de prelungire al primei reprize, când Pandurii s-au detaşat pe tabela de marcaj, graţie unui autogol. Portarul ardelenilor a încercat să boxeze o minge, în urma unui corner, dar aceasta a lovit gazonul după care a intrat în poartă.

Prima schimbare la Pandurii s-a produs în min. 61, când a ieşit Anton şi a intrat Eric, iar în min. 68 Shalaj i-a luat locul lui Buleică. Cei doi au fost autorii unei faze bune în min. 72, când Eric i-a pasat pe culoar lui Shalaj, acesta din urmă a tras pe colţul scurt, dar Amadio a respins în lateral. În min. 75 a intrat şi Matulevicius în locul marcatorului Mihai Roman. Finalul de meci a fost presărat cu falulturi, simulări şi cartonaşe galbene, mai puţin cu ocazii. Asta până în min. 82, când Eric a marcat spectaculos, printr-o preluare magistrală la marginea careului de 16 metri, după care a şutat în plasă, fără nicio reacţie din partea lui Amadio. Trei minute mai târziu, scorul a luat proporţii umilitoare pentru clujeni, iar meciul CFR Cluj – Pandurii Târgu Jiu s-a încheiat 0-4. Eric l-a deschis extraordinar pe Shalaj în careul ardelenilor şi acesta din urmă a finalizat simplu pe lângă Amadio.

Pandurii nu mai câştigaseră în deplasare din 8 noiembrie.

Echipele de start:

CFR Cluj: Amadio - Tiago, Larie, Ene, Camora - Muniru, Carp - Chanturia, Jazvici, Deac – Tade. Rezerve: Vîtcă, Jakolis, Păun, Negruţ, Kereki, Petruş, Cubleşan.

Pandurii: Gliwa - Unguruşan, Cordoş, Vasiljevici, Momcilovici - Anton, Pintilii - Buleica, Nistor, Nicoară - M. Roman. Rezerve: R. Stanca, Şandru, Pleaşcă, Eric, Shalaj, Matulevicius, Răduţ.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: