Pandurii vor să-i bată pe campioni

Pandurii le-au pus gand rau campionilor de la Otelul. Vor sa-i bata pe galatenii lui Dorinel Munteanu si sa urce in fata lor pe locul 6. Pandurii nu uita ca in tur campionii au castigat la Tg Jiu dintr-un singur sut pe poarta. Acum misiunea gorjenilor e mai grea. Ibeh e accidentat, Vlad si Batin sunt suspendati iar Lemnaru si Ungurusan ar putea rata si ei meciul de la Galati.

Oţelul Galaţi – Pandurii Tg Jiu, Stadion Oţelul din Galaţi, duminică ora 19.30, în direct la DigiSport.

Oţelul: Brăneţ – Râpă, Sîrghi, Sergiu Costin, Sălăgeanu – Neagu, Silviu Ilie – Didi, Antal, Laurenţiu Buş – Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Pandurii: Mingote – Unguruşan, Viera, Rada, Cardoso – Voiculeţ, Pintilii, Nistor – Maxim, Lemnaru, Cristea.  Antrenor: Petre Grigoraş.

Deşi au bătut la Cluj, pandurii nu s-au putut impune în faţa celor de Sportul şi au ratat şansa de a urca pe locul 6. Acum pot repara acest lucru printr-o victorie pe terenul campionilor de la Oţelul.

Se bat pentru locul 6

Trupa lui Dorinel Munteanu a luat doar un punct din ultimele 3 etape şi a jucat aseară la Mediaş cu Gaz Metan. Înaintea acestui joc, lupta pentru locul 6 era una super echilibrată. Atât Pandurii, cât şi Oţelul şi U Cluj aveau câte 43 de puncte şi împărţeau locurile 6-8. Meciul direct de duminică dintre gălăţeni şi gorjeni devine astfel cu atât mai important pentru locul 6. La gazde, slovenul Stromajer are şanse mici să fie titular în faţa fostei sale echipe. „Pentru locul şase se bat vreo patru echipe, şi Astra se bate acolo pentru că e o echipă bună. Mai sunt 15 puncte în joc, e grea lupta pentru locul 6. Suntem noi, Oţelul şi U Cluj. avem şi un program greu, jucăm la Galaţi, apoi cu Vaslui, mergem la Rapid, echipe care se bat la titlu. Mai avem şi cu Petrolul şi Chiajna”, e de părere Grigoraş care ştie că terenul gălăţenilor e unul pe care se câştigă cu mare dificultate. „Oţelul e greu de învins pe teren propriu. Doar CFR şi Steaua au câştigat acolo. O victorie acolo ar fi o surpriză mare şi plăcută. Ca să poţi să câştigi trebuie să joci la capacitate maximă şi să ai şi şansă. E o echipă care primeşte greu gol, cu apărare solidă, jucători de contraatac buni.  O echipă solidă, cu experienţă, chiar dacă nu trec printr-un moment favorabil ne va fi greu. Va fi un meci foarte dificil.”

Se înmulţesc problemele

Pandurii au primit o lovitură dură înaintea meciului de duminică. Nigerianul Ibeh, venit tocmai de la Oţelul, s-a accidentat şi va lipsi până la finele sezonului. „Are o leziune musculară, cred că l-am pierdut până la finalul campionatului”, a confirmat preşedintele executiv, Eugen Pârvulescu. În plus Batin şi Vlad sunt suspendaţi iar Lemnaru şi Unguruşan incerţi. Ultimii doi s-au antrenat separat ieri şi ar putea rata meciul de la Galaţi. „Vlad după accidentarea din meciul cu Sibiul a avut o evoluţie mai ştearsă. Pentru Ibeh  campionatul e încheiat 100%. Avem şi probleme medicale, Batin, Lemnaru, Unguruşan, Voiculeţ şi Pintilii. Ultimii doi au intrat şi au forţat la antrenamente. Am face cea mai mare prostie să ne bazăm doar pe anumite jocuri. Trebuie să tratezi fiecare joc cu maximă seriozitate. Nu ştii de unde apar rezultatele. Avem mulţi jucători la limita cartonaşelor. Nu menajezi jucători că se interpretează că ne-am dat la o parte cu unii să jucăm cu alţii. Scenarite se fac tot timpul”, mai spune Grigoraş.

„Important e să fim concentraţi, să nu facem greşeli şi putem obţine un rezultat favorabil la Galaţi. O victorie ar fi foarte importantă. Atuul nostru e dorinţa jucătorilor de a obţine un loc cât mai superior în clasament”       

Eugen Pârvulescu, preşedinte Pandurii

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: