Pandurul Anton, convocat la Naţională

Mijlocaşul de 22 de ani de la Pandurii, Paul Anton, a ajuns în lotul echipei naţionale. Anton a fost convocat de Piţurcă pentru un super amical, cu Argentina la Bucureşti. Anton se gândeşte că l-ar putea întâlni pe Messi. „Nu ştiu dacă voi da piept cu Messi. Mă bucur foarte mult că am fost convocat, sper să nu fie doar o trecere pe acolo, sper să rămân în lotul echipei naţionale. Sincer, la asta mă gândesc, să-mi fac treaba şi să rămân, nu la faptul că voi da piept cu Messi. E, într-adevăr, o onoare, dar nu ştiu dacă voi juca contra lui. Nu mă aşteptam să fiu convocat, dar mă bucur foarte mult. Pentru asta muncesc şi, cum mai spuneam, naţionala reprezintă cel mai înalt nivel şi voi da totul“.

Preşedintele Eugen Pârvulescu speră ca după Anton să urmeze şi alţi jucători la Naţională. "Anton este un jucător tânăr, simțeam cu toții că poate să facă pasul spre echipa națională. Este un jucător care are de partea lui tinerețea, joacă pe un post destul de important, cel de închizător, și cred că se va descurca bine. Pentru noi este o onoare și suntem mândri de convocarea lui Paul Anton. Sper ca după el să urmeze și alți jucători de la echipa noastră. Pe Paul l-am felicitat, era bucuros și el", a spus Eugen Pîrvulescu, preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu. 

1,9 - milioane de euro este cota de piaţă a lui Paul Anton, mijlocaş ce a bifat 31 de meciuri, un gol şi 4 pase de gol pentru Pandurii în acest sezon

Vizualizări: 166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: