Parc de standarde europene, la Cruşeţ

Primăria Cruşeţ a demarat de două zile lucrările la una dintre cele mai importante investiţii din comună. Este vorba de un parc extrem de dotat care va fi amenajat pe o suprafaţă de 25.000 de metri pătraţi şi are o finanţare de aproape 12 miliarde de lei. Termenul de execuţie al parcului este de şase luni.

Parcul european va fi amenajat în satul Miericeaua şi va cuprinde pe lângă un loc de joacă pentru copii şi o fântână arteziană, cişmele şi aspersoare pentru udarea vegetaţiei, alei ecologice, mobilier special pentru parcuri, stâlpi de iluminat cu panouri fotovoltaice, gard viu, arbuşti, flori şi covor vegetal. Totul l-a costat pe primar 12 miliarde de lei. „Locul de joacă pentru copii va cuprinde două leagăne, un tobogan, două balansoare clasice şi două balansoare pe arc. Este o investiţie pe care o doream de mult în Cruşeţ pentru că eu sunt un mare iubitor al plantelor”, a declarat primarul Viorel Drăguşin.

Firma care se va ocupa de amenajarea parcului este una dintre cele mai renumite în domeniu, respectiv Oltenia Garden, cu sediul în Craiova. Potrivit primarului, firma s-a angajat să facă din parc un adevărat paradis cu arbori şi plante care mai de care mai frumoase şi rezistente. Parcul va fi finalizat în primăvară când vor fi plantate ultimele plante, cele de sezon.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: