Parcarea Rodna, în administrarea primăriei. Taxe noi!

Parcarea Rodna din zona Pieţei Centrale Târgu Jiu va fi administrată de Direcţia de Patrimoniu, începând cu data de 16 decembrie. Consilierii locali au avizat propunerea primarului Marcel Ronmanescu, astfel că staţionarea în această parcare se va taxa diferit faţă de cum se taxează în prezent, respectiv 1 leu pentru 30 de minute şi 2 lei pentru o oră. În prezent, tariful este de 2 lei/oră în toate parcările.

Consilierul local ALDE Eduard Lădaru a spus că există un regulament valabil pentru toate parcările şi că nu ar fi corect ca această parcare să fie taxată diferenţiat. Primarul Marcel Romanescu a explicat că regulamentul va fi modificat. „Vreau să impun, în şedinţa următoare, pentru toate parcările cu taxă acelaşi sistem de taxare. Dar, este bine să îl trecem pe acesta, tocmai în ideea de a putea fluidiza parcarea de acolo. Vine cetăţeanul, stă 30 de minute, de ce să plătească 2 lei? S-a dus, a plătit un leu şi a plecat din parcare. Ideea e să nu stea foarte mult în parcare”, a spus primarul Marcel Romanescu.

Propunerea lui Eduard Lădaru nu a obţinut voturile necesare, astfel că proiectul a fost supus aprobării şi votat în forma iniţială, respectiv cu noile tarife.

Vizualizări: 911

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: