Părinții prefectului de Gorj, implicați în accident la Baia de Fier

O femeie de 43 de ani din comuna Baia de Fier a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean cu multiple traumatisme după ce a fost lovită în plin de mașina părinților prefectului de Gorj, Claudiu Teodorescu. Martorii care au fost la fața locului când s-a întâmplat nenorocirea susțin că la volan era tatăl prefectului, însă potrivit informaților oferite de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Gorj, mașina era condusă de o femeie în vârstă de 53 de ani. Aceasta ar fi mama reprezentatului Guvernului în teritoriu.

Ileana Piluță are 43 de ani și stătea de vorbă cu o vecină la poartă în momentul în care a fost lovită în plin de mașina condusă de unul din părinții prefectului Claudiu Teodorescu. Cei care au fost la fața locului susțin că tatăl prefectului nu a reușit să ia curba, a părăsit partea carosabilă și a lovit-o în plin pe femeie. „Toți sunt din același sat. Femeia pe care o lovi mașina era de vorbă la poartă cu o vecină. Vecina ei văzu că mașina vine spre ele și apucă să facă doi pași în spate, dar nu apucă să o mai tragă și pe ea. O lovi în plin. La volan era tatăl prefectului care mai era în mașină cu doi bărbați. Mama lui veni apoi de acasă în fugă, în papuci și îmbrăcată ca prin curte. El zise că probabil i se defectă ceva la mașină de nu a mai apucat să ia curba”, a povestit un martor care a fost la fața locului.

Salvarea a ajuns cu întârziere

Cei care au văzut cum s-a întâmplat totul au rămas șocați când au văzut ce s-a întâmplat, dar mai ales că femeia s-a văitat zeci de minute pe jos până a venit salvarea. „Pe femeie a aruncat-o în aer. Din ce ne-am dat noi seama avea picioarele rupte. Am rămas șocați când ne uitam la ea cum se vaită în stradă și salvarea nu mai ajungea. Copilul ei s-a și certat cu cei de la salvare că au întârziat. Ne păru rău și de el, că tatăl lui a murit. E groaznic, mai ales că erau vecini acolo”, a spus martorul.

Poliția declară că mașina a fost condusă de o femeie

Potrivit primelor informaților oferite de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție, la volan a fost o femeie de 53 de ani. „Din primele cercetări s-a stabilit faptul că o femeie de 53 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a accidentat o femeie de 43 de ani aflată în afara părții carosabile”, a declarat Romina Dochian.

Vizualizări: 171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: