Partidul lui Tăriceanu are 80 de membri în Gorj

Coordonatorul Partidului Liberal Reformator (PLR) în Gorj, fostul liberal Radu Angheloiu, a participat ieri, la Craiova, la o întâlnire cu Călin Popescu Tăriceanu. Întâlnirea a avut loc la aceeaşi oră la care PNL Gorj primea vizita vicepreşedintelui Dan Motreanu pentru a face o analiză a organizaţiei. La Craiova au fost circa 80 de persoane care vor să se implice în noul partid ce va fi condus de Tăriceanu la nivel naţional şi cel mai probabil de Angheloiu la Gorj. Congresul partidului va fi pe 1 august.

Reporter: O să fie alături de dvs. şi ultimele persoane plecate din PNL? Domnul Matei Nădrag?

Radu Angheloiu: Sigur că da, domnul Dorel Chiriţescu, domnul Ion Cupă, Radu Leonard. Călin Simionescu. Este o întâlnire la care va participa domnul Tăriceanu şi alte persoane de notorietate care sunt alături de noi în demersul acesta. Are loc o primă întâlnire zonală. Vor participa grupurile de iniţiativă alcătuită la nivelul judeţelor din Oltenia. Noi, de la Gorj, o să mergem cu un grup de circa 70-80 de persoane.

Rep.: Se vor discuta şi aspecte legate de organizarea judeţeană?

R.A.: Este o întâlnire la care se doreşte un prim contact mai larg cu toţi susţinătorii aceste iniţiative, se vor aduce la cunoştinţă motivele pentru care va lua fiinţă acest partid, ce-şi propune, care sunt programele noastre atât politic, dar şi social şi economic. Pregătim Congresul care va avea loc în data de 1 august. Până atunci o să ne implicăm în organizarea la nivel local.

Rep.: La Gorj se conturează o organizaţie?

R.A: Sigur că da, avem un grup de iniţiativă format din câteva persane care au luat legătura cu oameni din judeţ în ceea ce priveşte alcătuirea acestei structuri politice la nivelul judeţului Gorj. O să muncim mult pentru că nu mai este mult timp până la alegerile din toamnă şi trebuie să fim pregătiţi.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: