Partidul Poporului a stabilit preţul pentru candidaturi

Partidul Poporului nu şi-a stabilit candidaţii, dar a stabilit preţurile pe care trebuie să le plătească cei care vor să candideze. Cel mai scump este postul de preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, pentru care cel care va candida trebuie să scoată din buzunar 20 de mii de euro.

Candidatul Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD) la Consiliul Judeţean Gorj era Constantin Căruntu, preşedintele partidului. Se pare că acesta a plătit jumătate din cei 20 de mii de euro, iar acum ar vrea să se retragă şi îşi caută un înlocuitor care să îi dea şi banii pe care el deja i-a plătit. Contactat telefonic, acesta nu a recunoscut. „Nu ştiu că trebuie să plătim ceva, eu am fost singurul care am participat la şedinţele de la Bucureşti, dar nu mi s-a spus aşa ceva. Poate se practică asta la alte partide, nu la noi”, spune Constantin Căruntu.

Culmea este că partidul lui Dan Diaconescu cere candidaţilor exact banii pe care spune că îi va da tinerilor care vor începe o afacere, adică  20.000 de euro. Lista tarifelor nu se opreşte aici. Cei care vor candida pentru primăriile de municipiu vor plăti 1000 de euro, spun surse din partid, 500 de euro cei care vor candida la comune, 1000 de euro pentru funcţia de consilier judeţean şi 300 de euro pentru funcţia de consilier local.

Banii vor fi plătiţi de toţi candidaţii la Bucureşti. Urmează să fie stabilite preţurile pentru candidaturile la parlamentare.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: