Pârvulescu a comentat cotaţiile făcute de transfermarkt.de

Cotaţiile de piaţă prezentate de site-ul german transfermarkt.de pentru jucătorii din Liga I nu sunt considerate relevante de către oficialii de la Pandurii. Conform acestora Pandurii s-ar situa pe locul 13 în Liga I, cu o cotă de peste 10.000.000 de euro. Mulţi jucători din prima ligă sunt supraevaluaţi susţine preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu, care crede în acelaşi timp că site-ul german se înşeală în privinţa cotelor unor jucători tineri din lot.

„Transfermakt.de e un site care aproximează, dar nu este nimic concret acolo”, a explicat ieri oficialul clubului gorjean care cunoaşte cotaţiile de pe acest site şi crede că unii jucători sunt cotaţi la sume foarte mari şi alţii cu sume prea mici. „Nu ne putem lua după acest site, dacă am lua jucători după cotaţiile de acolo nu ştiu unde am ajunge pentru că sunt unele cotaţii totuşi foarte mari”, a spus Pârvulescu  uimit de unele cote de sute de mii de euro. Acesta a explicat cum se stabilesc cotele jucătorilor, precizând că se ia în calcul numărul de meciuri din prima ligă şi dacă au jucat la echipa naţională de tineret sau seniori acest ultim aspect crescând mult cota unor jucători. În acelaşi timp oficialul crede că sunt jucători de la Pandurii cărora cota le va creşte în perioada următoare datorită prezenţelor lor la echipa naţională de tineret: „În cazul lui Matei, Pintilii şi Chiricheş sunt cotaţii mici pentru că mai ales la cei tineri. La Matei cotaţia va creşte mai ales când va fi convocat la meciurile naţionalei de tineret. Chiricheş este aproape de a fi convocat şi în lotul lui Răzvan Lucescu şi se va vedea că va creşte mult cota lor”.

Mastei şi Chiricheş sunt cotaţi la 500 000 de euro în timp ce Pintilii are o cotă de 750 000, cel mai bine cotat jucător din lotul gorjenilor fiind tot Cardoso, cotat ca şi anul trecut la un milion de euro.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: