Pasti: Sunt oameni care au fost forţaţi să plece din primărie

Fostul primar din Târgu Cărbuneşti, pesedistul Cristian Toader Pasti, a declarat într-o intervenţie la Radio Infinit că niciodată nu-şi va folosi imaginea pentru a-l ajuta pe Mihai Mazilu, actualul primar, să mai ia un mandat. Conflictele dintre cei doi sunt cunoscute, iar Pasti nu se obişnuieşte nu ideea că Mazilu ar putea fi susţinut de USL la primăria Cărbuneşti.

O să ajutaţi în campania pentru alegerile din 2012? Aveţi o imagine..

Capitalul meu de imagine o să încerc să-l folosesc la alegerile de la anul să ajut aceşti oameni să gândească şi să aleagă pe cel mai bun om care cred că merită să ajungă primarului oraşului. Eu cred că stau foarte bine.

Cum staţi?

Dacă mă pui într-o competiţie sunt şi eu undeva acolo, nu la nivelul ca actualul primar care are prima şansa pentru ca este primar in funcţie şi a făcut lucruri în localitate, dar sunt si eu in primii 4, să zicem aşa.

Nu vă înţelegeţi deloc cu domnul Mazilu..

Na-m nicio treabă cu dânsul, nu-i pronunţ numele.

Vreţi doar să-l concuraţi...

Nu vreau să-l concurez. Oricum, capitalul meu de simpatie nu o să-l pun niciodată în slujba dânsului. Nu mi-a cerut scuze, ba mai mult, a ieşit şi a spus că nu are de ce să-mi ceară scuze pentru că nu a spus nimic rău despre mine. Şi atunci?

Nici dacă intervine cineva, ceva?

Nimeni şi nimic nu poate interveni. Sunt oameni în primărie care au avut de suferit pentru că au lucrat cu mine şi care au făcut proiecte cu care se laudă alţii acum. Au fost forţaţi să plece din primărie, au avut de suferit prieteni de-ai mei şi consilieri locali doar pentru simplul fapt că au făcut echipă cu mine.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: