Pătrăşcoiu vrea purtător de cuvânt la Aparegio

Traian Pătrăşcoiu, noul director al societăţii Aparegio, a declarat ieri că vor fi unele modificări în organigrama instituţiei şi că cel mai probabil va angaja şi un purtător de cuvânt.

Pătrăşcoiu spune că mai întâi va face o evaluare a actualilor angajaţi pentru a vedea dacă fiecare are ce face la locul de muncă, după care, în funcţie de necesităţi, vor fi scoase la concurs şi alte posturi. „Vreau să văd mai întâi organigrama, să văd dacă fiecare angajat are ce face la locul de muncă, să le fac fişa postului. În funcţie de asta, e posibil să mai scoatem şi alte posturi la concurs. În prezent, Aparegio funcţionează cu 387 de angajaţi, cu tot cu cei de la centrele din judeţ”, a declarat directorul Aparegio SA, Traian Pătrăşcoiu.

Întrebat dacă purtătorul de cuvânt va fi tot din rândul ziariştilor din presa locală, aşa cum ne-au obişnuit deja autorităţile locale şi judeţene, Pătrăşcoiu a spus că este posibil să fie şi din cadrul instituţiei. „Voi vedea când va veni momentul, e posibil să găsesc şi în interiorul instituţiei o persoană comunicativă, care să cunoască situaţia societăţii şi care, cel mai important, să nu aibă trac în faţa camerelor, să aibă mereu vorbele la el, încă nu mi-am pregătit o strategie. Vreau să existe transparenţă în instituţie, vreau ca omul că cunoască de unde vine preţul apei şi starea în care se află şi se va afla instituţia”, a adăugat Traian Pătrăşcoiu.

Actualul director al societăţii Aparegio va merge zilele astea în cunoaştere pe la toate centrele Aparegio din judeţ. Pătrăşcoiu s-a aflat ieri la Motru dar şi la staţia de epurare de la Târgu Jiu.

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: