Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Patronii pizzeriei Tonik, condamnaţi cu suspendare

Trimişi în judecată la sfârşitul anului trecut, după ce au fost anchetaţi pentru evaziune fiscală, doi administratori de firmă din Târgu Jiu, soţ şi soţie, au primit acum pedeapsa din partea instanţelor, după ce au decis în faţa magistraţilor să recunoască faptele de care erau acuzaţi. Simona şi Dorin Burlan au fost administratori la Exeuro SRL, firmă care deţinea pizzeria Tonik în municipiu, ambii negând în urmă cu un an că ar avea probleme cu societatea care le asigura existenţa. Acum judecătorii de la Tribunalul Gorj i-au condamnat pe fiecare dintre cei doi foşti administratori la doi ani de închisoare, ambele pedepse fiind suspendate pentru o perioadă de încercare de patru ani, timp în care dacă recidivează pot fi încătuşaţi.

„Obligă inculpaţii Jugrăvescu (fostă Burlan) Simona şi Burlan Dorin în solidar cu partea responsabilă civilmente SC. Exeuro SRL Tg-Jiu la plata către Statul Român – A.N.A.F. Bucureşti – D.G.F.P. Gorj - a sumei de 53.752,89 lei reprezentând despăgubiri civile cu penalităţile şi dobânzile aferente până la achitarea integrală a debitului. Menţine sechestrul asigurator instituit prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj din 21.09.2012 asupra clădirii casă de locuit situată în Municipiul Tg-Jiu, str. Călăraşi, nr. 24, judeţul Gorj în suprafaţă de 98,26 m.p. cu o valoare de impozitare de 108.072 lei”, a dispus instanţa de judecată, fiecare dintre inculpaţi având de achitat şi câte 2100 de lei cheltuieli de judecată.

Vizualizări: 599

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: