Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Patru milioane de euro pentru podul de la Lainici

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a lansat o licitaţie de 19,64 milioane lei (4,13 milioane euro), fără TVA, pentru reabilitarea unui sector din Drumul Naţional 66 (DN66) și construirea unui nou pod la Lainici, în județul Gorj.

Proiectul este finanţat prin Programul Operational Infrastructura Mare – POIM. ”Obiectul contractului îl reprezintă reabilitarea DN66 prin reamenajarea sectorului cuprins între km 105+000 - km 105+580 în vederea construirii unui pod nou peste Jiu de la Meri la km 105+250 si reamenajare sector km 106+220 - km 106+965 din zona Mânăstirii Lainici”, se arată în anunţ.

Tipul procedurii este ”procedură simplificată”, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 22 mai.

Vizualizări: 1,358

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: