Sediul RAR, inaugurat. Timpul de așteptare, redus la jumătate

Peste 10 milioane de lei au fost investiți în realizarea noului sediu al Registrului Auto Român Gorj. Acesta a fost inaugurat cu surle și trâmbițe, duminică, în prezența ministrului Transporturilor, a autorităților locale, județene și a mai multor parlamentari.

RAR Gorj va funcționa de luni, 22 aprilie, în Strada Termocentralei, la marginea orașului. Șefii instituției vin cu o veste bună pentru cei care au de așteptat săptămâni la rând pentru a le fi inspectată mașină.

Timpul de așteptare va fi redus la jumătate, pentru că acum inginerii RAR au la dispoziție două linii de inspecțe. “Este un sediu modern. Am făcut o investiție de peste 10 milioane de lei pentru clienții noștri, cetățenii din Gorj. Ne-am dorit să oferim servicii de calitate pentru clienții Registrului Auto Român. Avem două linii de inspecție periodică. Toată aparatura este modernă, la cele mai înalte standarde europene. Ne dorim, cu acest lucru, să scădem așteptarea clienților la programare. Vom reduce, cel mai probabil, la jumătate timpul de programare având în vedere că sunt două linii de inspecție tehnică față de sediul vechi, unde aveam doar o linie de inspecție tehnică. Este un sediu foarte bine dotat. Terenul este în concesiune pe 49 de ani”, a spus George Dincă, directorul general al RAR.

La eveniment, au luat parte autorități locale, județene, parlamentari, iar oaspete de onoare a fost Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor. „Este un sediu transparent. Toate fluxurile de acces pentru clienți, cât și fluxul prin care aceștia pot să vadă exact cum se lucrează la mașina lui este un lucru benefic pentru că omul știe exact ce se face la mașină. Este vorba și de reducerea timpilor. Felicit și constructorul, care este un constructor român, care a dus la îndeplinire un proiect de două milioane de euro”, a declarat Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor.

Vizualizări: 1,365

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: