Patru suspecţi de crimă, audiaţi la Parchet

Patru persoane au fost reţinute de poliţie în legătură cu crima care a avut loc alaltăieri seara în satul Ruget, comuna Roşia de Amaradia. Cei patru sunt în prezent audiaţi la Parchet şi se aşteaptă să fie duşi la Tribunal cu propunere de arestare preventivă.

Victima, Nicolae Ciuteanu, a fost găsită ieri dimineaţă, la ora 7.00, în zona intersecţiei DC 29 A din satul Ruget, a fost găsită o persoana de sex masculin decedată. Acesta era înjunghiat. Un bătrân din sat, Gheorghe Albeanu, de 68 de ani, a luat crima asupra lui, dar se pare că nu a vrut decât să-şi acopere un nepot suspect acum de crimă, deşi are numai 18 ani.

Potrivit Poliţiei, din primele cercetări efectuate în cauză, a rezultat că în seara zilei de 06.07.2010, în jurul orelor 20:30, victima a avut un conflict spontan cu A. Gheorghe, de 68 ani, din aceeaşi localitate. Ulterior, acesta din urmă i-a anunţat despre cele întâmplate, pe I.M. Constantin, de 18 ani şi C.C. Mădălin, de 26 ani, care, însoţiţi de G. Petre, de 21 ani, au mers în jurul orei 23:30, la locuinţa victimei, pentru a se răzbuna pe aceasta. În timpul altercaţiei, I.M. Constantin i-a aplicat victimei, o lovitură cu un obiect tăietor-înţepător, în zona intercostală, producându-i decesul.

În cauză, procurorul criminalist a dispus reţinerea pe timp de 24 de ore, a celor patru suspecţi. I.M. Constantin a fost reţinut pentru comiterea infracţiunii de omor calificat, C.C. Mădălin şi G. Petre, pentru infracţiunea de complicitate la omor, iar A. Gheorghe, pentru instigare la infracţiunea de omor calificat.

Suspecţii au fost introduşi pe bază de ordonanţă de reţinere, în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Gorj, urmând ca în astăzi, 08.07.2010, să fie prezentaţi Tribunalului Gorj, cu propunerea de arestare preventivă.

Vizualizări: 73

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: