Paul Giotoiu speră să revină la naţională

Convocat anul trecut la echipa naţională de către Vasile Stângă, Paul Giotoiu a ratat participarea la Campionatul Mondial din cauza unei accidentări. Înainte de a se accidenta făcuse parte din echipă, dar Vasile Stângă a mizat după aceea pe echipa cu care s-a calificat la Mondial, iar Giotoiu nu a mai fost convocat.

Pivotul Energiei speră să revină din nou în atenţia selecţionerului şi să poată juca la echipa la echipa naţională: „După ce am revenit după o accidentare domnul Stângă a mizat pe echipa care s-a calificat şi era de înţeles, dar eu sper să revin şi la naţională”. Din cauza aceleiaşi probleme Paul Giotoiu a evoluat mai puţin şi în tur dar acum s-a pregătit foarte bine şi e decis să facă jocuri bune fiind convins că lipsa presiunii din tur se va vedea pe teren: „Trebuie doar să-mi fac jocul şi să ajut echipa. Noi suntem pregătiţi şi vom încerca să dăm ce e mai bun la fiecare meci. Acum nu mai avem presiune şi e în avantajul nostru, cred că vom juca mai dezinvolt în retur. Nu avem un obiectiv neapărat, intrăm să ne jucăm şansa la fiecare meci indiferent cum suntem cotaţi”.

Problema cea mai mare a Energie este lotul, drastic redus numeric, fapt ce ar putea afecta jocul din cauza oboselii celor care sunt singuri pe post. După cum arătăm acum nici nu avem de o foaie întreagă, ceea ce poate crea probleme. Pentru că într-un retur de campionat sunt 14 meciuri, cu restanţa 15. Va fi foarte greu de jucat”, crede Giotoiu.

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: