Pavel: Primesc mesaje şi mi se spune că Dian mă aranjează

Primarul Florin Pavel stă astăzi cu sufletul la gură pentru că deşi magistraţii Tribunalului Gorj au respins propunerea de arestare preventivă făcută de procurorul de caz pentru primarul din Peştişani, Parchetul Judeţean a făcut recurs la Curtea de Apel Craiova. Pavel are emoţii pentru că în ultimele zile a primit foarte multe mesaje ciudate. Cineva îi spune că Dian Popescu îl vrea arestat.

Florin Pavel a fost reţinut pentru 24 de ore săptămâna trecută fiind acuzat de abuz în serviciu contra intereselor publice, abuz în serviciu contra intereselor publice cu consecințe deosebit de grave, neglijență în serviciu și luare de mită. Judecătorii au decis ca primarul din Peştişani să fie cercetat în stare de libertate, însă procurorul de caz a formulat recurs. “Emoţii normal că sunt. Sper ca instanţa să-şi facă treaba aşa cum trebuie, corect, şi să nu se lase la diferite presiuni. Eu sper să fie bine, ştiu sigur că sunt nevinovat şi sper ca recursul să fie respins”, a declarat Florin Pavel

Tensiunea creşte mai ales că în ultimele zile a primit tot felul de mesaje prin care i se aducea la cunoştinţă că liderul PNL Dian Popescu îl va „aranja“. ”Eu de câteva zile primesc mesaje de la diferite numere de telefon prin care mi se spune că o să fiu arestat, că Dian mă aranjează şi tot felul de alte chestii care mi se par ciudate. Nu pot să spun dacă sunt interese la mijloc în acest dosar ţinând cont că ancheta este în curs de desfăşurare. Nu vreau să intru în aceste chestii din dosar”, a mai spus Florin Pavel.

„E o experienţă pe care nu o doresc nimănui. Asta este. Omul în viaţă trece prin toate”, a spus Pavel despre orele petrecute la închisoare.

CE SPUNE DIAN POPESCU

Dian Popescu susţine că nu are nicio legătură cu acele mesaje pe care le primeşte Florin Pavel şi i se par nişte idioţenii. ”Nu mă interesează pe mine chestiile astea. Ăştia sunt nişte idioţi care pot să vorbească aşa ceva când un om are un necaz. Sunt nişte aberaţii, iar omul acela are necazuri. Eu am vorbit cu Florin la telefon zilele astea despre Consiliul Local”, a declarat Dian Popescu.  

Vizualizări: 207

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: