Pavel vrea să-l dea afară pe Nicolcioiu şi de la primărie

Nicolae Nicolcioiu, singurul viceprimar democrat-liberal din judeţ, demis din cauza USL-ului, este foc şi pară pe primarul Florin Pavel după ce-a aflat că vrea să-l dea afară şi din serviciul pe care-l are la Primăria Peştişani. Nicolcioiu crede că edilul i-a pus gând rău pentru că se teme de el. Ştie că-l va învinge în alegerile din 2012.

Discuţia cu cei doi am pornit-o de la campusul şcolar din localitate, în care s-au băgat deja 80 de miliarde de lei vechi şi niciunul dintre obiective nu este gata: nici cantina, nici internatul, nici atelierele, nici blocul de garsoniere pentru profesorii navetişti, nici staţia de epurare. Fostul viceprimar Nicolae Nicolcioiu a declarat la Radio Infinit că au fost plătite lucrări neexecutate.

Primarul Florin Pavel nu se simte vinovat de cele întâmplate, arată cu degetul spre guvern care, zice edilul, nu i-a mai trimis bani ca să termine investiţia de reabilitare a campusului Grupului Şcolar „Constantin Brâncuşi”. Îl acuză pe Nicolcioiu că îşi face campanie electorală, că stă degeaba la primărie, prin urmare e posibil să-l dea afară din funcţia de inspector de integrare europeană.

Vestea c-ar putea fi dat afară şi din serviciul de la primărie după ce a fost demis din funcţia de viceprimar l-a supărat rău pe Nicolae Nicolcioiu.

Fostul viceprimar de la Peştişani îi aduce acuzaţii grave primarului Florin Pavel. Susţine că, prin firma soţiei, face toate lucrările de pe raza localităţii. Are chiar şi-o staţie de sortare. „De câte ori vrea să mă dea afară, cât crede că rămâne primar în comuna asta, toată viaţa- Le-a făcut rău tuturor celor care l-au ajutat”, zice democrat-liberalul.

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: