Pe cine aduce Craiova în locul lui Ferreira și Dielna

Conducerea echipei patronate de  Mihai Rotaru nu pierde timpul după ce în urmă cu câteva zile Cornel Papură a anunțat că formația din Bănie se va despărți de Ivan Martic, dar și de fundașii centrali Tiago Ferreira și Claudie Dilena. Țintele Universităţii Craiova sunt Bogdan Planic și Valerică Găman.

Antrenorul oltenilor, Corneliu Papură, a anunțat faptul că cei trei jucători,  Ivan Martic, Tiago Ferreira și Claudie Dilena, nu se vor mai afla sub comanda sa. ProSport a anunţat vineri că oficialii formației lui Mihai Rotaru vor să dea un adevărat tun pe piața transferurilor. Surse din anturajul acestuia au dezvăluit că omul de afaceri din București a pus ochii pe jucătorul lui Gigi Becali de la FCSB, Bogdan Planic, cel care se află în conflict cu finanțatorul vicecampionilor și este în ultimele trei luni de contract cu FCSB.

De asemenea, Mihai Rotaru dorește să îl aducă la Craiova și pe fostul internațional Valerică Găman, care este foarte aproape de a-și rezilierea contractului cu Al Shabab. Ajuns la 31 de ani, apărătorul oltean dorește o revenire în Liga 1 după ce a fost dus la arabi de către Marius Șumudică în 2018.

Vizualizări: 2,306

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: