Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

PE SURSE

PE SURSE: Prim-vicepreşedintele FNME Ion Ruşeţ ar fi interesat de postul de consilier personal al lui Laurenţiu Ciurel, mai exact consilier responsabil cu partea socială pe zona Jilţ-Turceni. Acelaşi post ar mai fi vizat şi de un alt sindicalist, Eugen Iovan. Un alt post de consilier va fi creat pe zona Motru, susţin aceleaşi surse, favorit fiind preşedintele sindicatului Roşiuţa, Nelu Roşca.

Mai multe surse sindicale au confirmat că au auzit vorbindu-se de noile posturi, dar biroul de presă al CE Oltenia a negat informaţia. Nu lipsit de interes este faptul că sindicalistul Ion Ruşeţ a anunţat că va lua o decizie în septembrie, care ar putea duce la plecarea din FNME, ca urmare a criticilor lansate de unii colegi la adresa lui.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: