Pecingină vă invită să-i daţi bătaie

Pentru că eşti nemulţumit de actuala clasă politică! Pentru că de atâtea ori ai dat cu pumnu-n masă, nemulţumit că nu eşti văzut şi ascultat, un tânăr politician s-a gândit să-ţi îndeplinească dorinţa de a refula asupra politicii. Gheorghe Pecingină, candidatul PPDD la primăria Târgu Jiu, îţi stă la dispoziţie şi este pregătit să încaseze pumni de la tine,  cât pentru întreaga clasă politică.

Candidatul PP-DD la postul de primar al municipiului Targu Jiu, Gheorghe Pecingină, îi invită pe târgujieni să-l bată. Sub sloganul ”Ia politica la pumni!”, duminică, Pecingină îi invită pe târgujieni la sala de box. Toţi cei nemulţumiţi de actuala clasă politică şi care au anumite frustrări provocate de politicieni pot lovi candidatul PP-DD. Acesta nu va lupta, ci va încasa. Evenimentul va fi găzduit de sala Sport Gym, situată pe strada Tudor Vladimirescu, în zona Tribunalului Gorj. Târgujienii care vor să participe la eveniment sunt invitaţi pe ringul de box, la ora 16.00, echipaţi corespunzător. Organizatorii vor pune la dispoziţia amatorilor logistica necesară desfăşurării acţiunii. Gheorghe Pecingină a precizat, că prin respectivul eveniment se oferă posibilitatea nemulţumiţilor de a se răzbuna. ”Prin evenimentul pe care noi l-am intitulat ”Ia politica la pumni!” vrem ca toţi oamenii care au fost deranjaţi de politicieni de-a lungul timpului sau sunt în continuare deranjaţi şi supăraţi din anumite motive, reale sau ireale, pe clasa politică, să refuleze într-un fel. De aceea, m-am gândit să le ofer un politician pe care să-l poată lua la pumni şi acela sunt eu”, a precizat Gheorghe Pecingină.

CUM PARTICIP

Marele meci va alea loc la sala ”Sport Gym”, din strada Tudor Vladimirescu, nr. 65, în zona Tribunalului Gorj, duminică, ora 16.00. Toţi cei interesaţi să participe la eveniment se pot înscrie sunând la  numărul de telefon  0766538289 între orele: 11.00 -18.00.

Vizualizări: 161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: