Pedeliştii stabilesc azi pe cine votează sâmbătă

Marcel Hoară, cel de-al treilea candidat la funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL Gorj, a declarat aseară la Gorj Tv că a aflat despre existenţa a două liste de viitori vicepreşedinţi sau secretari. Acesta a mai spus că Severus Militaru ar fi trebuit să candideze la funcţia de preşedinte al partidului pentru că avea şanse.

Marcel Hoară a povestit amuzat despre intenţia colegilor de partid de a-i bloca validarea candidaturii pe motiv că nu are adeziune. Acesta a spus că până la urmă şi-a convins colegii că face parte din partid încă din 2006. Întrebat despre candidatura sa la funcţiile de prim-vicepreşedinte şi vicepreşedinte, Hoară crede în alegeri democratice şi spune că mai mulţi primari şi-au anunţat susţinerea.

Interesant este că acesta a confirmat zvonul potrivit căruia circulă două liste, fiecare cu alte nume, dar nu a vrut să comenteze.

Lista, definitivată azi

Surse din partid au declarat pentru Pandurul că ultima discuţia va avea loc astăzi, la restaurantul Simone, sugerând că va fi bătut în cuie ce trebuie să voteze fiecare.

Conform unor membri din partid, cu senatorul Ion Ruşeţ vor face echipă Severus Militaru şi Dorin Filip. Printre vicepreşedinţi se numără primarii Ion Gruescu, Liviu Cotojman, Dorin Ştefănescu, Rodica Dârnu, Gheorghe Novac, Corneliu Gârjoabă şi chiar fraţii Nicolae şi Gheorghe Daviţoiu. Pe altă listă pot fi regăsiţi inspectorul şcolar Gheorghe Mitescu, primarul  Constantin Drăghici sau persoane apropiate lui Militaru precum Ion Dobriţoiu sau Nicolae Giuran.

Şi funcţiile de secretar sunt tranşate. Din joc pare să fi fost scos Gheorghe Grivei. Secretari ar putea fi, în funcţie de lista pe care se află, Ion Fugaru, Sorin Chircu, Dan Vâlceanu sau Ion Crintea, vicele din Sadu.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: