Pedeliştii trec la USL. Face Opoziţia majoritate în Senat?

Mai mulţi parlamentari PDL vor părăsi partidul pentru a trece la USL, spun tot mai multe voci. Mai mult, senatorul PDL, Iulian Urban, a confirmat informaţia că astăzi, cel mai probabil Opoziţia va avea majoritate în Senat, dat fiind că mai mulţi senatori care au făcut parte din echipa care l-a susţinut pe Emil Boc la preşedinţia PDL vor pleca.

Urban a mai declarat pentru Ziare.com ca se teme ca un eventual demers de suspendare a preşedintelui va avea succes. "Şansele ca o eventuala suspendare a preşedintelui sa treacă s-ar putea sa capete consistenta", a declarat acesta. Totodată, Iulian Urban a lansat un atac dur la adresa colegilor din Coaliţie care chiulesc din Parlament. Potrivit acestuia, exista democrat-liberali in Senat care sunt alături de Opoziţie prin simplul fapt ca nu vin sa voteze.

Iulian Urban mai spune că Vasile la Blaga era mai potrivit pentru şefia PDL: "pentru ca in momentul de fata numai cu o disciplina de fier se mai poate rezolva ecuaţia bătăliei parlamentare".

De asemenea, vicepreşedintele Senatului, Dan Voiculescu, a declarat că există semnale că aproximativ 20 de parlamentari ai PDL se pregătesc pentru un alt proiect politic.

Vizualizări: 85

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: