Pedelistul Bârcă susţine candidaţii USL la parlamentare

Ion Bârcă, primarul comunei Turburea, va susţine candidaţii USL la alegerile parlamentare. El este convins că Robert Zgăbaia şi Mircea Şcheau, candidaţii PD-L, nu au nici o şansă în faţa lui Scarlat Iriza şi a lui Toni Greblă. În plus spune că în acest fel îl va ajuta pe Cosmin Popescu, şeful de campanie al lui Iriza. Bârcă se aşteaptă ca decizia lui să fie sancţionată de şefii PD-L. Ruşeţ spune că îi va analiza poziţia cu o mare responsabilitate.

Pedelistul Ion Bârcă, primarul comunei Turburea, susţine pentru alegerile parlamentare candidaţii USL, în defavoarea celor impuşi de partidul pe care îl reprezintă. El este convins că Robert Zgăbaia şi Mircea Şcheau, candidaţii PD-L, nu au nici o şansă în faţa lui Scarlat Iriza şi Toni Greblă.

În plus, spune că îl va susţine pe Iriza întrucât comuna sa a fost ajutată foarte mult de către Cosmin Popescu, şeful de campanie al acestuia. “Îl susţin pe domnul Cosmin Popescu pe cine susţine dumnealui pe aceia îi voi susţine şi eu. Dumnealui m-a ajutat foarte mult. În Turburea îl cunosc chiar şi copiii mici. Nu am cum să-mi dau eu cu stângul în dreptul pentru că aşa vor unii. Bârcă e singurul primar PD-L de pe malul Gilortului şi nimeni din partidul meu nu m-a întrebat dacă sunt de acord cu candidaţii respectivi. Cum poţi să impui unui primar să-l sprijine pe Zgăbaia care e de două săptămâni în partid sau pe Şcheau care e de o lună. Ei nu au nici cea mai mică şansă în faţă lui Toni Greblă sau a lui Scarlat Iriza”, a declarat Ion Bârcă.

Acesta a mai precizat că se aşteaptă ca decizia lui să fie sancţionată de şefii de partid, dar nu are de gând să renunţe la susţinerea celor doi pesedişti. “Dacă vor să mă dea afară din partid nu au decât. Aşa se întâmplă la noi se dau afară oamenii care muncesc. PD-L Gorj a fost clădit de Cosmin Popescu şi de Ionel Manţog şi le-au dat cu piciorul. Nu e vina mea că am pierdut guvernarea, Să fi făcut şi ei că erau în Parlament ce am făcut şi eu pentru Turburea şi apoi să mă judece. Dacă domnul Ruşeţ candida în zona noastră îl sprijineam fără nici un fel de probleme dar cum pot să impun eu comunităţii locale să voteze nişte necunoscuţi ca Zgăbaia şi Şcheau”, a menţionat Bârcă.

REGRETABIL

Ion Ruşeţ, liderul PD-L Gorj spune că este regretabilă atitudinea lui Bârcă şi că va trebui să-i analizeze decizia cu responsabilitate. “Este o poziţie regretabilă. Domnul Bârcă este membru PD-L şi are o poziţie individuală. Trebuie să analizez decizia dumnealui cu responsabilitate pentru că suntem puşi în situaţia în care există o incompatibilitate din punct de vedere al statutului”, a declarat Ruşeţ.     

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: