Pedepse pentru complicii lui Stăncioi. Despăgubiri pentru avocata Dondera

Trei spărgători din gașca fostului om de afaceri Petre Stăncioi, care a dat mai multe spargeri la vilele de lux ale unor persoane importante din Gorj, și-au aflat sentința definitivă la Curtea de Apel Craiova.

Cei trei au fost condamnați cu suspendare sub supraveghere pentru tăinuire, după ce instanța a dispus rejudecarea dosarului la Târgu Jiu.

Prin urmare, Bogdan Constantin Căzănel a fost condamnat la 1 an de închisoare, iar Constantin Vîlceanu și Ion Roșca au fost condamnați, fiecare, la două pedepse a câte un an închisoare. Pedepsele au fost contopite, iar cei doi au primit 1 an şi 4 luni de închisoare.

Pedepsele celor trei au fost suspendate pe un termen de supraveghere de 2 ani. Cu toții vor trebui să muncească 120 de zile în folosul comunității, fără a fi remunerați.

În plus, instanța a decis să reducă despăgubirile materiale la care au fost obligaţi inculpaţii Stăncioi Petre, Stăniloiu Constantin Viorel, Bubăciosu Aron Valentin, Căzănel Bogdan Constantin, Roşca Ion şi Vîlceanu Constantin către avocata Anca Dondera la suma de 102.500 lei, echivalentul a 500 grame obiecte din aur.

„Obligă inculpaţii Stăncioi Petre, Stăniloiu Constantin Viorel, Bubăciosu Aron Valentin la plata sumei de 20.000 lei daune morale către partea civilă Dondera Anca. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei penale ce nu sunt contrare prezentei decizii”, a decis, luni, Curtea de Apel Craiova, sentința fiind una definitivă.

Fostul patron al clubului FTE, Petre Stăncioi, a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru spargerile de acum patru ani de la casa avocatei Dondera și a unui om de afaceri din apropiere de Târgu Jiu.

Vizualizări: 4,179

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: