Pensionarii așteaptă biletele de tratament

Pensionarii gorjeni vor să meargă în stațiunile balneare din țară să-și trateze afecțiunile de care suferă cu bilete de la Casa Județeană de Pensii. Ca să fie siguri că vor beneficia de bilete, gorjenii au trimis deja sute de cereri pe adresa instituției.

Casa Județeană de Pensii Gorj așteaptă acum hotărârea de guvern prin care îi sunt repartizate biletele de tratament pentru anul acesta în stațiunile balneare din țară. Deși nu se știe exact câte bilete îi sunt repartizate Gorjului și în ce stațiuni, pensionarii s-au grăbit să trimită cereri. Până în prezent, la Casa de Pensii au ajuns peste 280 de solicitări. Au fost pensionari care au solicitat bilete în perioada februarie-martie și, dacă nu vin să-și modifice cererile, acestea nu vor fi luate în calcul. „Oamenii au trimis deja cereri prin poștă pentru biletele de tratament. S-au grăbit așa cum fac în fiecare an ca să fie siguri că prind. Ideea este că foarte mulți au solicitat în perioada februarie-martie, dar dacă nu avem ce distribui, aceste cereri nu vor mai fi luate în calcul pentru lunile celelalte decât dacă aceștia vin să le modifice, altfel vor fi scoși din calculator”, a declarat Ioana Talău, director Casa de Pensii Gorj.

Anul trecut i-au fost repartizare inițial Gorjului 3.200 de bilete de tratament, iar în urma redistribuirii s-au mai primit aproximativ 600.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: