PERICOL: Sediul CEO ar putea fi mutat din Gorj

Informaţie bombă aruncată ieri pe piaţă de liderul sindical Marin Condescu, care, într-o conferinţă de presă, a anunţat că actualul sediu al Complexului Energetic Oltenia ar urma să fie mutat la Bucureşti. Acesta crede că lucrurile au fost în aşa fel „aranjate” de şefii complexului, încât mutarea să se facă în perioada următoare fără mari eforturi.

Liderul sindical Marin Condescu a declarat ieri că „se încearcă“ mutarea sediului Complexului Energetic Oltenia din Gorj. Asta în condiţiile în care premierul Victor Ponta şi-a făcut ca principală temă de campanie electorală mutarea sediului CE Oltenia la Târgu Jiu. Având însă în vedere că l-a mutat din Gorj în Gorj, adică de la Turceni la Târgu Jiu, premierul a fost ironizat de Marin Condescu. „Dacă se muta de la Târgu Jiu la Turceni nu mai era în Gorj? Parcă Turceniul e în altă parte“.

„Cel mai mare pericol este că se va încerca mutarea CEO în Palatul Energiei din Bucureşti, cum s-a încercat şi cu Transgaz“, a continuat Condescu. Acesta îşi  bazează afirmaţia pe faptul că se încearcă reorganizarea sistemului energetic prin unirea mai multor companii. „Se discută despre o nouă reorganizare, aproape de ce am încercat cu Electra, un mix cu hidro, eolian, solar. Perimetrul de cuprindere este în toată ţara“, spune Condescu.

„Nu am auzit despre această variantă, nu se discută despre aşa ceva“, spune directorul din CEO, Aurel Medinţu. Liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a precizat că nu a auzit de o astfel de variantă până acum, iar vicepreşedintele PSD la nivel naţional Ion Călinoiu a apreciat informaţia lui Condescu drept o „dezinformare”.

Vizualizări: 177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: