Pesedistul Corcoaţă, director la UATAA Motru

Eugen Corcoaţă, consilier local din partea PSD, este candidatul care va ocupa funcţia de director in cadrul Uzinei de Agent Termic şi Alimentare cu Apa (UATAA) Motru. Postul a fost disputat de doi contracandidaţi, Eugen Corcoaţă şi Dumitru Rădescu însă doar primul a obţinut nota de 8.80 la proba scrisă, Rădescu fiind notat cu 5.80.

UATAA Motru va avea un nou manager în persoana lui Eugen Corcoaţă. Acesta este singurul candidat care va merge mai departe in vederea susţinerii proiectului. La prima probă, care a fost susţinută ieri, Corcoaţă a obţinut nota 8,80 iar contracandidatul său, 5,30, notă care nu îi permite să susţină cea de-a doua probă, nota minimă de trecere fiind 7. “Prima probă a constat în câte un subiect din legislaţia aferentă funcţionării UATAA, în general a serviciilor de utilitate publică. La prima probă am obţinut 8.80 după cum s-a afişat iar contracandidatul meu 5.30. Acesta poate depune contestaţie şi în funcţie de rezultatul pe care îl va da comisia se poate trece la următoarea probă sau nu”, a declarat Eugen Corcoaţă, consilier PSD.

Astăzi  va avea loc cea de-a doua probă, aceea de susţinere a proiectului, asta dacă Dumitru Rădescu nu va depune contestaţie între timp.

INCOMPATIBILITATE

Postul de director UATAA Motru a rămas vacant după ce Ilie Schintee şi-a dat demisia din cadrul unităţii, fiind constrâns să facă acest lucru. Consiliul de Administraţie al uzinei a considerat incompatibilă funcţia de director la UATAA cu cea de inginer în cadrul SNLO. Pus să aleagă între cele două, Schintee a optat pentru cea de inginer la SNLO.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: