Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Peste 100 de copii instituţionalizaţi, acasă de Revelion

Peste o sută de copii din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj vor petrece noaptea dintre ani în sânul familiilor lor. Aceştia au fost deja luaţi acasă în vacanţa de iarnă şi vor rămâne în familie până după Revelion. Cei care nu vor avea însă norocul să petreacă noaptea dintre ani acasă, vor avea şi ei parte de o masă festivă şi artificii în centrele de plasament.

Copii din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului vor avea şi ei parte de sărbători anul acesta. Cei care nu vor avea însă norocul să rămână acasă de Revelion, vor avea şi ei parte de surprize în centru. “Pentru cei care vor rămâne în centru de Revelion vom organiza o masă festivă cu salate, cu friptură, cu prăjituri şi torturi. Vom încerca să înlocuim atmosfera de sărbătoare de acasă şi în centru pentru ca şi ei să petreacă ca toţi copii”, a declarat Ninela Gruia, director adjunct al DJASPC Gorj. Conducerea direcţiei speră ca mai mult de 100 de copii să rămână în familii în noaptea dintre ani având în vedere că la ora actuală 120 sunt deja în vacanţă. “Au fost luaţi în vacanţa de iarnă 120 de copii până acum şi au petrecut Crăciunul tot acasă. De Revelion sperăm noi ca măcar 100 să rămână tot în familii”, a precizat Ninela Gruia. Numărul celor care vor petrece Revelionul într-un cămin adevărat ar putea însă să fie mult mai mare şi asta pentru că angajaţii direcţiei nu fac cerere dacă vor să ia vreun copil acasă de Revelion. “Angajaţii direcţiei îi ia de Revelion acasă în ziua respectivă, când ies din tură şi nu mai fac cerere”, a declarat Ninela Gruia.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: