Peste 120 de persoane depistate cu droguri

Jandarmii din Constanța au depistat 125 de persoane pe festivalurile de pe litoral, având droguri asupra lor.

„Măsurile proactive şi dispozitivul preventiv integrat de ordine publică din zona festivalurilor au urmărit verificarea respectării regulilor de comportament, realizarea în siguranţă a accesului, precum şi gestionarea rapidă a oricăror fapte antisociale. Obiectivul de prevenire a fost atins şi nu au fost înregistrate incidente de ordine publică”, a transmis Gruparea Mobilă de Jandarmi Tomis.

În cele patru zile de desfăşurare ale Festivalului „Beach, Please!” din Costineşti, peste 85.000 de tineri au petrecut, alături de artiştii favoriţi.

„Având în vedere că în staţiunile de pe litoral se organizează în continuare evenimente publice de amploare, precum festivalul Sunwaves 30 din Mamaia care va dura până pe 3 mai, forţele de ordine rămân la datorie pentru a se asigura că sunt respectate condiţiile de siguranţă pentru participanţi”, a mai menţionat Gruparea Mobilă de Jandarmi Tomis, potrivit G4media.

 
De asemenea, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa şi jandarmii au aplicat 103 amenzi în valoare de 44.580 lei (dintre care 89 de sancţiuni aplicate la regimul rutier, potrivit OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice si 13 sancţiuni potrivit LG. 61/ 1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială) şi un avertisment.

Vizualizări: 783

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: