Peste 20 de cupluri se căsătoresc de Revelion la Poarta Sărutului

Cupluri din Harghita, Timiş, Călăraşi şi Caraş-Severin vor veni la Târgu Jiu, la cumpăna dintre ani, pentru a-şi uni destinele la Poarta Sărutului. Imediat după focul de artificii din centrul municipiului, primarul Florin Cârciumaru va oficia în Parcul Central peste 20 de căsătorii.

Primăria Târgu Jiu va organiza şi în acest an căsătorii la Poarta Sărutului în noaptea de Revelion. Până acum 24 de cupluri din Gorj, Harghita, Călăraşi, Caraş-Severin şi Timiş şi-au depus actele necesare pentru a-şi uni destinele într-un loc special şi într-un moment deosebit. “Anul acesta vom avea un număr record de căsătorii la Poarta Sărutului. Până în prezent, 24 de perechi şi-au depus actele pentru a-şi uni destinele la opera lui Brâncuşi, la cumpăna dintre ani. Pe lângă cuplurile din Gorj, anul acesta avem solicitări pentru a oficia căsătorii şi din partea unor perechi din Caraş-Severin, Harghita, Călăraşi şi Timiş”, a declarat Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu.

Căsătoriile vor fi oficiate puţin după miezul nopţii, imediat ce se va încheia focul de artificii care va marca intrarea în noul an. Cununiile vor fi oficiate de către Florin Cârciumaru, cel care a iniţiat tradiţia căsătoriilor la Poarta Sărutului. Fiecare cuplu va plăti o taxă municipalităţii o taxă de 400 de lei. Perechile care vor spune “Da” în faţa Porţii Sărutului vor primi din partea autorităţilor un tort, o şampanie şi un buchet de flori. Solicitări pentru căsătorii la opera lui Constantin Brâncuşi există în fiecare an mai ales cu ocazii speciale, cum ar fi Valentine’s Day sau Dragobete.

BILANŢ

Primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, a participat ieri la ultima conferinţă de presă din acest an. Într-un cadrul festiv, edilul local a închinat o cupă o şampanie cu ziariştii şi a primit colindători. Cârciumaru a primit urări atât din partea micuţilor de la grădiniţele din Târgu Jiu, cât şi partea artiştilor de la Şcoala Populară de Artă. Toţi colindătorii au primit plăsuţe cu dulciuri din partea autorităţilor.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: