Petrescu: Hanu ar trebui să-mi pupe mâna

Preşedintele PC, Ilie Petrescu, a participat ieri la Interviurile Radio Infinit. Pe tot parcursul emisiunii, Petrescu nu s-a referit la primarul Dorin Hanu pronunţându-i numele ci spunându-i „domnul vai mama lui“. A fost dezbătută pe larg problema gigacaloriei la Motru, însă Petrescu şi-a spus şi pretenţiile dacă revine în USL. Petrescu a mai spus că Hanu ar trebui să-i pupe mâna pentru că a ajuns primar.

Aţi auzit despre problema din Motru, cineva îl acuză pe domnul Hanu că nu l-a susţinut, deşi a vrut să investească…

Am auzit despre băiatul acesta şi ştiu că a investit ceva în Motru şi-l felicit.

A spus că i s-a zis direct că nu-l ajută din cauza finului. Să fi păţit aşa ceva la primărie- Poate demonstra asta-

Sigur. Aroganţa lui „vai mama lui“ este depăşită, la modul cel mai sincer. Vedeţi lumea înnebuneşte când ajunge într-o funcţie şi mai cu seamă când ajunge şi vede privilegiile pe care i le dă responsabilitatea autorităţii în care se află. Cred că oraşul Motru are nevoie de astfel de oameni, care să investească aici. Am înţeles că a avut un comportament mizerabil.

Am tot vorbit despre majorarea gigacaloriei. Aţi făcut vreun demers în acest sens-

Sunt foarte supărat. Oamenii nu vor putea plăti. Au 5 milioane salariu unii dintre ei şi au apartament. Şi dau 4 la UATAA. Vor ajunge să-şi piardă apartamentul pentru că asociaţia da în judecată. Este un caz, un băiat Iordache, l-au scos din garsonieră pentru că nu poate plăti.

În plan politic, mergeţi tot pe liste separate sau v-aţi răzgândit-

Aşteptăm de la nivel naţional, dar să nu spui niciodată, niciodată. Chiar am vorbit cu domnul Dian Popescu.

Ce cereţi dacă reveniţi în USL. Câte primării-

Cel puţin opt dacă nu zece. Din cele ale 30 ale ACD. Noi am analizat toate localităţile şi nu se poate să nu avem măcar un consilier în fiecare localitate. Un post de consilier eligibil pe fiecare localitate.

La Novaci-

E primăria PC dacă se va merge pe USL. Domnul Todea candidează, este primar şi candidează.

Legat de Motru aveţi pretenţii-

La Motru nu se poate merge în USL Total pentru că PC are organizaţie puternică la Motru. Protocolul ne lasă. Suntem pregătiţi la Motru. Nu se ştie cine va fi candidatul. Biroul Politic va decide.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: