Petrescu: Slapciu este exclus din PP-DD Motru

Preşedintele Partidului Poporului - Dan Diaconescu, filiala Motru, Ilie Petrescu a declarat ieri la Radio Infinit că Aurel Slapciu, consilier judeţean şi membru al organizaţiei din municipiu a fost exclus din partid, din cauza declaraţiilor favorabile faţă de senatorul Tudor Barbu, recent plecat la PC. În fapt, Petrescu ar fi propus excluderea lui Slapciu şi a altor două persoane din Motru, iar decizia va fi luată de Bucureşti. Surse spun că Petrescu are sprijinul preşedintelui interimar Cătălin Zamfira. Imediat a venit şi răspunsul consilierului Slapciu. „Dacă vreau să ies în presă cu ceva despre el, o să se închidă în casă. Dacă vrea să dăm cărţile pe masă invitaţi-mă cu el într-o emisiune. Să-şi ia şi Biblia cu el”, a răspuns Aurel Slapciu.

Reporter: Domnul Slapciu a spus că nu-l interesează preşedinţia partidului, dar au fost multe persoane care l-au îndemnat să candideze. Ce credeţi?

Ilie Petrescu: Haideţi să vedem cu îndemnul. El poate să fie preşedinte pe Bulevardul Tudor Vladimirescu. Cred că dacă-l întrebi câte localităţi are Gorjul habar nu are, dacă-l întrebi de oraşe şi municipii… Cine-l îndeamnă pe el? Poate se îndeamnă el, pe el. Aurel Slapciu încă nu ştie ce înseamnă o organizaţie de partid, el se consideră ca un patron de producţie pâine, de panificaţie, nu ştie toate regulile. Noaptea visează şi iese ziua să vorbească fără să cunoască dimensiunea unui preşedinte de organizaţie. Eu l-am adus în partid, nu s-a auzit 20 de ani de Slapciu şi de-abia acum începe să înveţe politică.

Rep.: Vă gândiţi să-l excludeţi din partid?

I.P.: Este exclus din partid, din punct de vedere politic. Din punct de vedere politic eu nu am ce să mai discut cu Aurel. El nu mai face parte din partidul nostru. Trebuie să clarificăm nişte lucruri. El vorbeşte de opoziţie, dar e la putere. La comportamentul său politic dânsul nu mai are nicio treabă cu organizaţia. Oricum, organizaţia din Motru l-a exclus din partid.

Rep.: Organizaţia de la Motru l-a exclus din partid?

I.P.: El din punct de vedere politic vorbeşte decât pe Bulevardul Tudor Vladimirescu. E prieten cu domnul Barbu, să continue cu domnul Barbu. Îi urmăm politică frumoasă şi sănătoasă la nivelul judeţului Gorj.

Rep.: Domnul Slapciu e consilier judeţean…

I.P.: Cât a fost în partid, da. El nu mai face parte din PP-DD. Vom vedea de acum înainte.

Vizualizări: 173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: