Petrescu vrea 11 localităţi, Dian Popescu îl ia la mişto

Scandal de proporţii între liderii din Alianţa de Centru Dreapta (ACD) Dian Popescu şi Ilie Petrescu. Dian Popescu a uitat de „relaţia excelentă“ pe acre o avea cu Ilie Petrescu şi a făcut o serie de afirmaţii la Radio Infinit, după ce conservatorul a spus la radio că vrea 11 localităţi din cele 30 obţinute de PNL de la PSD.

Este un partid cu opt membri, iar PC nu poate obţine decât o localitate, spune Dian Popescu. Ilie Petrescu şi-a spus pretenţiile. După ce atâtea luni a susţinut că va merge separat în alegeri, Petrescu încurcă planurile PNL şi spune că vrea şi el 11 localităţi. Poate a greşit şi a vrut să spună una, crede Dian Popescu, enervat că Petrescu a ieşit în presă. „Avem 11 localităţi, inclusiv Tismana şi Glogova, şi toate trei organizaţiile PSD, PNL şi PC ne vom întâlni la Bucureşti pentru a discuta. Avem 11 localităţi pe care le-am transmis la Bucureşti. Vom discuta şi cu colegii de la PNL şi cu cei de la PSD. Discutăm întâi în ACD şi apoi în USL”, a declarat Ilie Petrescu la Interviurile Infinit FM.

Dian Popescu: Petrescu vrea să fie starletă

Dar a discutat întâi în presă, spune Dian Popescu. Auzind de pretenţiile conservatorilor şi mai ales, deranjat c-au fost exprimate prin presă şi nu în cadrul Biroului Politic, liderul liberal ameninţă că PC-ul nu va primi nimic. „Nu vreau să devin o starletă de radio şi tv cum vrea domnul Petrescu…Asta încearcă dacă nu vrea să discute prolemele în cadrul Biroului, nu în presă. A vrut să spună o localitate şi a ieşit 11. Nu va lua nimic domnul Petrescu. Vă face deliciul dvs, presei, dar va lua exact cât are cota de piaţă, 1,5 la sută. Nu cred că va avea un consilier“, a spus tăios Dian Popescu.

Acesta continuă şi spune că partidul cu care este în alianţă are opt membri şi a ameninţat că ar putea rămâne fără funcţia de preşedinte la PC pentru că a ieşit în presă cu informaţia. „Tot Partidul Conservator e format din 8 membri. Nu are mai mulţi. Dacă şi-a permis să vorbească în presă şi nu în birou riscă să-şi piardă funcţia de preşedinte“, a mai spus liberalul.

I-a făcut o ofertă sau l-a luat la mişto-

Dian Popescu îi face până la urmă o ofertă practic „imposibilă” lui Ilie Petrescu: mâna dreaptă a lui Dorin Hanu, postul de viceprimar la Motru cu atribuţii legate de Uzina de Termoficare.

„Pot să-i ofer dlui Petrescu poziţia de viceprimar la Motru. O să vorbesc cu Hanu şi o să-l rog respectuos să-i acorde poziţia de viceprimar la Motru. Dânsul are o centrală proprie şi prin poziţia de viceprimar ar putea să răspundă de centrala care asigură căldura în Motru. Se pricepe la gigacalorie, n-aţi văzut“, a spus acesta la Radio Infinit.

Relaţiile conflictuale dintre Hanu şi Petrescu sunt cunoscute, mai ales după ce primăria Motru a majorat preţul gigacaloriei.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: