Piatra Neamţ, primul hop spre Europa!

Pandurii dau sâmbătă primul asalt din cele 15 care trebuie să-i ducă în Europa. Gorjenii caută să doboare reduta de sub Pietricica şi să plece astfel cu dreptul în lupta infernală cu Vaslui, CFR Cluj sau Astra. Ceahlăul şi Pandurii au fost reginele remizelor în amicale, dar se gândesc doar la victorie în meciul direct.

Ceahlăul Piatra Neamţ – Pandurii, sâmbătă ora 17.30, în direct pe Digi Sport (în tur 1-3)

Ceahlăul: Miron - Moreno, Dumitraş, Marc, Cazan - Gheorghiu, Onciu, Stana, Ştefănescu - Golubovic, Constantinescu. Antrenor: Costel Enache.

Pandurii: Mingote – Unguruşan, Viera (cpt.), Paraskevas, Vlad – Anton, Nistor – Răduţ, Voiculeţ, Predescu – Popin.    Antrenor: Cristi Pustai.

Rezerve: Lazar, Pleaşcă, Rada, Nicoară, Cristea, Lemnaru şi Matulevicius.

Absenţi Pandurii: Alaverdashvili (s-a renunţat la serviciile sale), Karim şi Mamele (nerefăcuţi), Băcilă, Rusu, Ibeh şi Horvat (nereţinuţi în lot).

Cade reduta nemţenilor ?

Pandurii încep returul în Moldova. Voiculeţ şi compania n-au mai avut timp să treacă pe la Tg-Jiu după stagiul din Antalya, ci s-au dus direct de la Otopeni spre Piatra Neamţ, via Bacău. Meciul cu nemţenii lui Costel Enache e primul dintr-o serie de patru care-i va pune faţă în faţă pe panduri cu echipele din Moldova. În următoarele trei etape, gorjenii se vor duela pe rând cu Vaslui, Oţelul Galaţi şi Poli Iaşi. Dacă în amicale, Ceahlăul şi Pandurii au fost „îndrăgostiţi” de remize, câte 5 din 6 meciuri pentru fiecare, acum ambele echipe nu se gândesc decât la victorie. Elevii lui Costel Enache pentru a ieşi din zona nisipurilor mişcătoare iar pandurii pentru a porni cu dreptul în lupta pentru obiectivul îndrăzneţ anunţat de Condescu, calificarea în Europa League.  „Vreau să debutăm cu bine, avem nevoie de victorie. Ne dorim victoria. Vrem să ne atingem obiectivului, iar pentru asta trebuie să plecăm bine. Nu ne va fi uşor, Ceahlăul se bate la evitarea retrogradării. Nu ne aşteaptă un meci uşor. I-am văzut în Antalya, arată bine Ceahlăul, dar eu sunt încrezător în echipa noastră. Vrem cele trei puncte. Jucătorii nou veniţi s-au integrat bine, s-au acomodat cu noul antrenor, sperăm să fie totul în regulă. Am văzut, cam toată lumea s-a întărit, cam toate arată bine, nu ne va fi uşor, dar noi vrem să jucăm în Europa”, a declarat preşedintele Pîrvulescu.

3-1: a fost rezultatul meciului tur de la Tg-Jiu. Pandurii obţineau atunci a treia victorie consecutivă şi se instalau în fotoliul de lider după dubla lui Răduţ şi reuşita lui Maxim

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: